v_banner-skinrelief

Moj dnevnik osjetljive kože

Platforma posvećena osjetljivoj koži koju je osmislio La Roche-Posay, stručna marka koja mijenja život osjetljive kože. Dijagnoza osjetljive kože, ciljana rješenja, stručni savjeti, forum zajednice, make-up vodič...

#skinrelief

Pogledajte video

Zajednica osjetljive kože

Uključite se u zajednicu osjetljive kože dijeljenjem Vaših dvojbi, savjeta ili priča iz svakodnevnog života. Otkrijte naša "Svjedočanstva osjetljive kože" i dozvolite drugim članovima da stupe u kontakt s Vama!

Priključi se

Marija
Marija

by Marija

Non stop oko nas su neki alergeni (iz prirode,u kući,na poslu) zbog kojih neko izgleda prehlađen,neko ima crvenilo,svrab kože osećaj zatezanja.Sve su to stvari sa kojima se svakodnevno borimo uz lekove,kreme dok ne nađemo rešenje na duže staze. Toleriana je moj izbor za osećaj komfora u svojoj koži.

Aleksandra Cvetković
Aleksandra Cvetković

by Aleksandra Cvetković

Dnevna rutina za osetljivu kožu isušenom upotrebom retioida. Effaclar H krema za pranje lica, Antihelios SPF 50 blur krema za lice, Toleriane Teint hidrirajući puder, Termalna voda, Lipikar gel za umivanje, Micelarana voda za čišćenje osetljive kože Lipikar fluid za telo Effaclar Duo za lice

ivan
ivan

by ivan

Bok.Trogodišnjak sam.Alergičan na jaja i mlijeko.Naglo je došlo, burnom reakcijom na licu,mada mama kaže da je naznaka bilo i prije.Od tada do sada puno sam se češkao.Ali uz pomoć vaših proizvoda moja koža izgleda puno bolje

v_video-carrie

Od malih dana imam problema sa aleegijom i alergijskim reakcijama, borila sam se s tim na razne nacine. Vecinom proizvod nije pomogao ili je pomogao trenutacno i nakon par dana sve ponovno. Hodala sam od doktora do doktora, uvijek ista prica. Kada sam pronasla ovaj proiz. preporodila sam se.

#skinrelief, Ines Božić

9/4/2017 8:21:58 AM

Oduvek imam izuzetno osetljivu kozu.Ali otkad sam otkrila vase preparate i ultra miceralnu vodu,moji problemi su se smanjili,a koza prolepsala,kao da se podmladila.

#skinrelief, Tatjana Petrovic

9/2/2017 1:25:57 PM

Iz vremena detinjstva imam problem osetljive kože i sluzokože. Koristim pantenol i La Roche Posay proizvode za čišćenje lica, umivanje i posebno da naglasim kremu za negu osetljive i reaktivne kože kapaka u periodu visoke koncentracije alergena. La Roche Posay je našao rešenje za osjetljivu kožu.

#skinrelief, Mira Ristić

9/2/2017 12:14:31 PM