CICAPLAST Baume B5

Balzam koji umiruje i obnavlja kožu

3337872412998
Pogledajte detalje proizvoda
CICAPLAST Baume B5 packshot from Cicaplast, by La Roche-Posay

18 recenzije

5.018

Napisao/la: 

Godine starosti: 35-44 godine

5

“ čista petica ”

Kupila sam ju djetetu da obnovi kožu nakon varičela i od tada ju redovno koristimo za njegu. Čak i ja (ne podnosim kreme guste teksture na licu) ju namažem te se krasno upije i ne ostavlja masan trag - a koža "diše".

Napisao/la: 

Godine starosti: 60-69 godine

5

“ Najbolja ”

Ovo je najbolja krema za sve probleme sa kožom koju smo ikad probali. Odlična je za nježnu dječju kožu te odmah rješava sve iritacije i suhu kožu a također je odlična i za odrasle. Mislim da nema problema koji ova kremica ne može riješiti ili makar ublažiti.

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ SOS krema ”

Ova kremica je univerzalna krema koja bi svakome posluzila u raznim situacijama. Ja je koristim cak i za lice kada mi se koza peruta ili je iz bilo kojeg razloga crvena i iziritirana. Isto tako koristim je za manja ostecenja i krastice kako na licu tako i na tijelu i prezadovoljna sam . Zimi je cesto koristim i kao nocnu kremu i savrseno odgovara mom mjesovitom tipu koze .

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Cicaplast Baume B5 ”

Ova krema je kod nas u upotrebi nekih godinu dana. Beba je na pazuhu imala crvenilo koje smo uspjeli riješiti pomoću nje. Sada ju koristimo za ekceme koji se povremeno javljaju i puno pomogne u smirivanju crvenila i otklanjaju svrbeža.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Super ”

Za moju kozu savršeno

Napisao/la: 

Godine starosti: 60-69 godine

5

“ zaštita za sve ukućane ”

Kako su mi ruke često u vodi, koža mi je često suha i nadražena, te ju moram često i obilato mazati. Sve kreme koje sam do sada probala bile su učinkovite, ali kratkotrajno. Tek kad sam dobila uzorke Cicaplasta u ljekarni i probala ga oduševila sam se kako teksturom, tako i načinom na koji hrani i obnavlja kožu. Kao da su mi ruke ušle u neku novu dimenziju, a koža se obnovila nevjerojatnom brzinom. Krema opravdava svoju cijenu, a s obzirom da je bez parabena koristi ju i moja unučica kojoj je često potrebna upravo ovakva krema da joj zaštiti nadražena područja.