Cicaplast

Njega koja potiče obnovu kože

3433422408067
Pogledajte detalje proizvoda
Cicaplast packshot from Cicaplast, by La Roche-Posay

7 recenzije

5.07

Napisao/la: 

Godine starosti: 35-44 godine

5

“ krema za svaki tip kože ”

ovu kremu koristim već dugi niz godina -prvo kad sam imala problem s aknama (liječila je iziritiranu kožu lica) a danas ju koristim kad se pojavi bilo kakvo crvenilo na koži jer brzo djeluje i liječi nadražaj

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ naš spas ”

s obzirom na dugogodišnja traganja za pravom kremom koja će spriječiti to perutanje kože, ovo nam je pravo otkriće. pogotovo za sina koji se više ne žali na peckanja kože i zatezanja. testirali smo proizvod, te ga kupili i riješili smo probleme koju su nas godinama mučili.

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ Nakon poroda ”

Nakon poroda koža lica mi je buknula, brada i čeljust su mi bili prikriveni bolnim potkožnim aknama. Jedna bi prošla, druga bi se odmah pojavila. Koža mi je bila crvena, iziritirana i svrbila je. Na internetu sam naišla na ovu kremu, odlučila sam je probati. Ujutro nanosim ovu, a navečer nakon čišćenja Baume B5. Koža mi je potpuno oporavljena, aknama ni traga, ožiljci su počeli blijediti. Prezadovoljna sam!

Napisao/la: 

Godine starosti: 50-59 godine

5

“ Preporod za oštećenu kožu ”

Nakon borbe s crvenilom i svrbežom na licu kada započne sezona grijanja, otišla sam dermatologu i preporučila mi je Cicaplast. Već nakon par dana sam uočila poboljšanje. Uz Toleriane ultra koju sam također počela koristiti kao svakodnevnu njegu moje lice je zasjalo i čisto je kao porculan!

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Odlično ”

Preporučila bi ga svima sa oštećenjima, pogotovo nakon opeklina od sunca. Savršen proizvod koji ima stalno mjesto na mojoj polici!

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ S.O.S ”

Preporucam kao s.o.s. u njezi bilo kojeg tipa koze u slucaju da je potrebno brzo zarastanje rana