Cicaplast

Njega koja potiče obnovu kože

3433422408067
Pogledajte detalje proizvoda
Cicaplast packshot from Cicaplast, by La Roche-Posay

5 recenzije

5.05

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ Nakon poroda ”

Nakon poroda koža lica mi je buknula, brada i čeljust su mi bili prikriveni bolnim potkožnim aknama. Jedna bi prošla, druga bi se odmah pojavila. Koža mi je bila crvena, iziritirana i svrbila je. Na internetu sam naišla na ovu kremu, odlučila sam je probati. Ujutro nanosim ovu, a navečer nakon čišćenja Baume B5. Koža mi je potpuno oporavljena, aknama ni traga, ožiljci su počeli blijediti. Prezadovoljna sam!

Napisao/la: 

Godine starosti: 50-59 godine

5

“ Preporod za oštećenu kožu ”

Nakon borbe s crvenilom i svrbežom na licu kada započne sezona grijanja, otišla sam dermatologu i preporučila mi je Cicaplast. Već nakon par dana sam uočila poboljšanje. Uz Toleriane ultra koju sam također počela koristiti kao svakodnevnu njegu moje lice je zasjalo i čisto je kao porculan!

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Odlično ”

Preporučila bi ga svima sa oštećenjima, pogotovo nakon opeklina od sunca. Savršen proizvod koji ima stalno mjesto na mojoj polici!

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ S.O.S ”

Preporucam kao s.o.s. u njezi bilo kojeg tipa koze u slucaju da je potrebno brzo zarastanje rana

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Must have ”

Preporučila mi dermatologica i zahvaljujući toj liniji i effaclaru - danas mi je lice savršeno, i dalje ostala ovisna o Cicaplastu jer bolje rješenje za oštećenu kožu ne postoji :)