EFFACLAR Gel

Pjenušavi gel za čišćenje masne, osjetljive kože

3337872411083
Pogledajte detalje proizvoda
EFFACLAR Gel packshot from Effaclar, by La Roche-Posay

14 recenzije

5.014

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

4

“ Effaclar gel ”

Ovaj gel koristim već gooodinama, same pohvale! Dovoljna je jako mala količina gela, odmah se zapjeni i dubinski pročisti lice. Nakon toga lice je mekano na dodir, glatko i jako dugo ostaje bez masnoća, bez isušivanja. Također, vrlina je i njegova trajnost, oko 6 mj.

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ Effaclar gel ”

Koristim ovaj gel već dugo vremena i oduševljena sam sa njim.
Otklanja sve nečistoće sa lica i koža je nakon njega čista i glatka.Posebno me oduševilo to što se jako lako zapjeni i potrebna je jako mala količina gela.
Ovaj gel mi u prosjeku traje oko 4-5 mjeseci tako da mu je i cijena opravdana.

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ 5 ”

Već godinama se borim s kožom lica, uglavnom je masna ili povremeno jako suha s pojavom ljuštenja, od ranog puberteta imam nepravilnosti u manjem ili većem opsegu, ali koža nikad nije bila potpuno čista. Isprobala sam brojne proizvode, većina ih nije pomogla ili su samo djelomično pomogli, a na velik broj njih se pojavila iritacija. Nakon samo nekoliko dana korištenja proizvoda koža se pročistila, glatka je, bez crvenila i ljuštenja

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ :) ”

Stvarno je odličan. Dugo sam tražila neki gel koji odgovara mojoj koži koji mi ne ostavlja prištiće ili osip. Imam full lagan osjećaj na licu nakon što ga očistim ovim gelom :)

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ savršenstvo ”

Nježan, pjenast, ugodnog mirisa; napokon sam pronašla gel za čišćenje masne kože lica koji je ne isušuje. Također, lice mi se nakon umivanja ne peruta-koža je svježa i prodiše. Preporuke svima.

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ Nema boljeg ”

Effaclar gel koristim već sedam godina i najbolji je!

La Roche-Posay preporučuje

Vidi sve proizvode u liniji