EFFACLAR MAT

Hidratantna njega koja regulira lučenje sebuma. Protiv sjaja, protiv proširenih pora.

3337872413025
Pogledajte detalje proizvoda
EFFACLAR MAT packshot from Effaclar, by La Roche-Posay

3 recenzije

5.03

Napisao/la: 

Godine starosti: 35-44 godine

5

“ Odlična krema za matiranje kože ”

S obzirom da imam masnu kožu lica uvijek sam u potrazi za proizvodima koji će barem donekle kontrolirati lučenje sebuma i držati ga pod kontrolom. Nakon što sam isprobala i vidjela da savršeno odgovaraju mojoj koži, redovito koristim gel za umivanje, tonik i duo+ kremu iz Effaclar linije. Zato sam odlučila isprobati i ovu kremu za matiranje i moram podjelit svoje oduševljenje sa njom. Krema je vrlo lagane, gelaste teksture i iako je lagana , opet je i dovoljno hidratantna za moju masnu kožu. Definitivno regulira lučenje sebuma, drži mi kožu lica matiranom duže nego ijedna druga matirajuća krema. Lijepo zagladi lice i malo i smanji pore i meni se baš zbog svega toga pokazala kao savršena podloga prije pudera. Tekući puder jako lijepo sjeda na nju, koža je matirana i 4-5 sata bez problema (što je za nas vlasnike masne kože odličan rezultat). Uglavnom odlična krema koju bih preporučila svima sa masnom kožom koji su u potrazi za dobrom matirajućom kremom. Također mi nije izazvala nikakve reakcije na koži.

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Effaclar Mat ”

Prvi puta sam ga kupila zabunom, no kako je bilo prekasno da ga vratim, a imala sam problema s kontrolom sebuma, odlučila sam ga isprobati. I to je definitivno bila odlična odluka! Već nakon tri-četiri primjene pore na T-zoni su mi se vidno suzile, onog neugodnog sjaja više nije bilo, a koža je bila osjetno hidratizirana. Mat je postao dio moje svakodnevne Effaclar rutine.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Effaclar Matt ”

Ova kremica izvrsna je kao podloga za make-up, puder savrseno 'sjeda' na nju i razmazuje se lijepo. Produljuje trajanje istog i vidno sužava pore.