Lipikar Stick AP+

Stik protiv svrbeža. Protiv iritacija. Protiv češanja. Koža sklona atopiji. Bebe, djeca i odrasli.

3337875566254
Pogledajte detalje proizvoda
Lipikar Stick AP+ packshot from Lipikar, by La Roche-Posay

17 recenzije

5.017

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ Odlično ”

Super proizvod,mali stick velika pomoć. Beba ima AD i svaki put kad se krene češati stick stiže u pomoć,smiri svrbež i crvenilo. Pakiranje je vrlo praktično i jedan stick može dugo trajati jer se stvarno malo troši. Moje preporuke za ovaj proizvod.

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ Stick ”

Odličan proizvod ☺ Preporuka svima

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Sjajan proizvod ”

Smiruje crvenilo odmah nakon primjene. Jako smo zadovoljni proizvodom. Prakticno pakiranje, omogucuje nam brzu i jednostavnu primjenu na putovanjima, bazenu... Ne ostavlja masne tragove, brzo se upija.

Napisao/la: 

Godine starosti: 35-44 godine

5

“ Lipikar stick AP+ ”

Proizvod se nalazi se u manjem, izrazito praktičnom pakiranju. Vrlo je lagan te je ugodne, kremaste teksture. Prilikom nanošenja na kožu ne ostavalja nikakve tragove. Osjećaj ugode je izražen. Koristila sam ga unazad tri do četri tjedna, te mogu potvrditi da je svrbež u potupunosti nestao, kao i crvenilo kože koje mi već godinama zadaje probleme. Svakako za preporuku.

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ ccc ”

divno

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Wonder-stick ”

Ovaj stick je zbilja čudo, kratko ga imamo i spasio mi je ruke koje mi zimi (čim krene vjetar i grijanje) krvare koliko su suhe i pucaju... govorim o crvenim rukama koje svaka krema peče do neizdržljivosti. Mališanu mažemo lice, ruke...Fantastično nešto, nježno, a učinkovito - ovo je odsad pa nadalje u mojoj torbici i u mom domu.

La Roche-Posay preporučuje

Vidi sve proizvode u liniji