Lipikar Syndet AP+

Vrlo nježna formula za pranje tijela.
Bez sapuna. Bez mirisa. Bez parabena.

3 337 875 537 308
Pogledajte detalje proizvoda
Lipikar Syndet AP+ packshot from Lipikar, by La Roche-Posay

16 recenzije

5.016

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Lipikar Syndet AP+ veliki plus ”

Kao i uvijek vaši proizvodi me oduševe i spas su za kožu moje obitelji i mene. Proizvod smo testirali i ispunio je sva očekivanja. Koristila sam ga za kupanje djeteta.Iako nemamo problema sa dermatitisom,a tjemenice smo odavno riješili, proizvod mi se isključivo sviđa jer je prirodan, bez parabena i mirisa. Upravo to je ono što treba najmlađima i osjetljivoj dječjoj koži. Najbitnije mi je da se očuva i obnovi kožna barijera, a to je ono što proizvod garantira. Isto tako, kako u zimskim mjesecima koža mi je suha i peruta se, proizvod se pokazao kao pravo rješenje za moju kožu. U svakom slučaju za svaku preporuku i veliki plus za takvu inovaciju.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Syndet AP+ ”

Koristim Syndet AP+ za kupanje svoje djevojčice nekoliko mjeseci i jako sam zadovoljna. Pomaže smirivanju crvenila i svrbeža i koža bude glatka i mekana.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Super ”

Za problematicnu kozu spas

Napisao/la: 

Godine starosti: 50-59 godine

5

“ super ”

Nevjerojatno blagi gel za tuširanje koji čisti kožu,ostavlja ju nježnom i hidratiziranom,mekom poput bebine. Čak i na osjetljivoj koži poput moje može se bez straha upotrebljavati svakodnevno. Od kada sam ga isprobala,postao je još jedan stalni proizvod od LRP u našoj kući s obzirom da imam djecu sa AD pa koristimo puno Vaših proizvoda

Napisao/la: 

Godine starosti: 35-44 godine

5

“ S Lipikarom za kvalitetniji za život ”

Naši problemi sa suhom kožom i svrbežom postanu kronični čim zahladi i krene sezona grijanja. Dijete od 5 godina se često izgrebe do krvi, kreme prepisane od strane liječnika nisu pomogle. A onda nam je na kućnu adresu stigao tester Lipikar Syndet AP+ gela i odmah smo ga isprobali. Malo je reči da sam oduševljena. Več nakon drugog pranja hrapave crvene mrlje po nogama i tijelu su se povukle, a svrbeža nije bilo več nakon prvog tuširanja. A pogledali smo i Krokija i poslušali njegove savjete. Lipikar Syndet je iz kupaonice izbacio sve ostale šampone i kupke jer ga je i mama počela koristiti, i s njim joj je koža manje sklona isušivanju, mekanija je i nestao je neugodan i frustrirajuči osjećaj zatezanja koji je ostajao nakon tuširanja. Naš život sa LRP Lipikarom je postao kvalitetniji i ljepši.

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Super ”

Dobili smo Lipikar Syndet AP+ uzorak. Oduševljeni smo gelim. Sinu smo uspjeli riješiti tjemenicu! Veliki +!!