Lipikar mlijeko za tijelo

Mlijeko za tijelo koje koži vraća lipide.
Protiv suhoće kože. Bez parabena. Bez mirisa.

3337875549615
Pogledajte detalje proizvoda
Lipikar mlijeko za tijelo packshot from Lipikar, by La Roche-Posay

23 recenzije

5.023

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Spas za moju kožu! ”

Budući da od malena bolujem od atopijskog dermatitisa tijekom godina sam isprobala mnoštvo različitih proizvoda i usput potrošila brdo novca, no spas za svoju suhu, osjetljivu i alergijskim reakcijama sklonu kožu pronašla sam tek u ovom mlijeku za tijelo. Jedino ono moju kožu uspijeva nahraniti tako da više nemam problema sa svrbežom i onim groznim osjećajem zatezanja. Sad konačno mogu nositi i neke manje meke materijale odjeće bez straha da će me cijelo vrijeme materijal iritirati. Volim njegov nježni i ugodni miris, a obožavam činjenicu da iako se brzo upija čime mi štedi vrijeme, još dugo nakon nanošenja hidratizira moju kožu. Baš ga volim!

Napisao/la: 

Godine starosti: 45-54 godine

5

“ Lipikar mlijeko za tijelo ”

Moj problem je koža na laktovima, izrazito suha, liči na šmirgl papir, stvara osjećaj neugode, svrbeža pa čak i bola. Toliko je bila gruba da je čak i zapinjala o majicu. Nakon korištenja ovog mlijeka koža je puno mekša, ugodnija na dodir i onaj osjećaj zatezanja je nestao.

Napisao/la: 

Godine starosti: 35-44 godine

5

“ Pet+ ”

Ova nas je kremica spasila i omogucila spavanje...bas nam treba nova tuba

Napisao/la: 

Godine starosti: 50-59 godine

5

“ LIPICAR mlijeko za tijelo ”

Ovo mlijeko sam prvi put probala na preporuku dermatologa kao svakodnevnu higijenu zbog izrazite kontaktne alergije na nikal i kobalt. S uporabom sam ubrzo otkrila da je mlijeko vrlo umurujuće za kožu, brzo uklanja svrabež i suhoću, a pritom ne masti kožu i zadržava vlažnost kože na dugo vrijeme. Ovo mlijeko je spas za sve koji trenutno moraju ublažiti suhoću i svrabež i istovremeno uzeti bilo koji predmet ili papir za momentalno korištenje bez ostavljanja tragova masnoće na predmetima. Čista petica od proizvoda.

Napisao/la: 

Godine starosti: 35-44 godine

5

“ volimo ovo mlijeko ”

ovo mlijeko za tijelo koristimo svi-suprug zbog dermatitisa po nadlaktici,ja nakon brijanja kad je koža iziritirana a bebu smo njime mazali poslije svakog izlaganja suncu po ljeti. Odlično je

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Bolje od najboljeg ”

Od kože suve, ispucale i bolne do kože elastične, hidrirane i mekane kao svila uz pomoc lipikar lait. Preporuka svima za upotrebu ovog proizvoda, koža je preporodjena!

La Roche-Posay preporučuje

Vidi sve proizvode u liniji