LA ROCHE-POSAY TERMALNA VODA

Termalna voda koja umiruje kožu i čini je mekom

3433422404403
Pogledajte detalje proizvoda
LA ROCHE-POSAY TERMALNA VODA packshot from Termalna voda, by La Roche-Posay

38 recenzije

5.038

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Fantazija ”

Ova termalna voda je spas za moju obitelj, ne idemo nikamo bez nje... kod bilo kakve iritacije kože i crvenila (ubod komarca, atopijski dermatitis, crvenilo, iritacija, kad se izgori na suncu pa čak i kod vodenih kožica) ublažuje cervenilo, iritaciju i svrbež jednostavno fantastična je... Koristimo je već punih 6 godina.

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ Klasik na putovanjima ”

Od maturalca u Grčkoj na kojem me spasila od ugriza kukaca i opekotina, do špricanja po žuljevima, spasila me u svim situacijama! A besramno ju koristim i poslije šminkanja, ne znam zašto, ali šminka mi izgleda bolje kad se na kraju našpricam termalnom vodom! A i jako je ugodno, neću lagati! Toliko da ju i dečko nekad ukrade poslije brijanja pa kupujemo veliko pakiranje 😂😂😂

Napisao/la: 

Godine starosti: 35-44 godine

5

“ volim ovu vodu ”

kako u vrućim ljetnim mjesecima kad nas muči znoj i pregrijana koža tako i sada u zimskim mjesecima kada je zrak u prstorijama suh od grijanja ova voda donosi spas koži. Divno hidratizira kožu,njeguje,liječi.

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ Termalna voda ”

Nakon sto sam dobila uzorak ovog
proizvoda, zaljubila sam se u njega.
Toliko osvjezenja licu da, pogotovo sad po ovim vrucim danima. U torbi za plazu on je neizostavni dio kozmetine. :)

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Savršeni suputnik ”

Nadraženu kožu uslijed djelovanja sunca umiruje u trenu,uvjerila sam se još prošlog ljeta u učinkovitost njenu.Nakon depilacije djeluje na moju kožu umirujuće i nježno, za fiksaciju makeup-a isto ju trebam neizbježno, ona umiruje, ona osvježava,ona sve to može,a pomaže i u sprječavanju starenja kože.Primjenjuje se lako,raspršivačem, utrljavati se ne treba, La Roche-Posay termalna voda jednostavno je "dar s neba".Malo "izdanje "uvijek mi je pri ruci , kao dobar suputnik ima posebno mjesto u mojoj torbici. :-) Recenzija se jednostavno ne može ostaviti, nakon bezuspješnih prijava i registracija u LPR Klub, stalno me upućuje na ponovnu prijavu.Tako bezbroj puta. :-)

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ I za masnokožce ”

Osim što je La Roche-Posay termalna voda odlična za umirivanje kože, meni se pokazala odličnom za prištiće i akne. Kako su mi se na moru još od sunca pogoršale akne te sam počela dobivati i potkožne (što dobijem jedan-dva mjesečno) pokušavala sam ih se na sve načine riješiti. Tako je došlo i do toga da sam isprobala termalnu vodu. Smirila mi je prištiće te ih stavila pod kontrolu, a potkožni mi nisu trajali dugo kao inače. Kad god bi mi bilo vruće te bih osjetila znoj na licu, pošpricala bih malo termalne i pustila da se osuši. U spoju sa LRP Duo kremom, brzo sam riješila problem akni. Za mene masnokožca, odlična stvar.