Toleriane Ultra Fluide

Fluid sa snažnim umirujućim djelovanjem

3337872414091
Pogledajte detalje proizvoda
Toleriane Ultra Fluide packshot from Toleriane, by La Roche-Posay

8 recenzije

5.08

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Tople preporuke! ”

Izvrstan proizvod! Imam normalnu, ali osjetljivu kozu lica. Kako sam zbog iznenadnog problema s aknama morala lice tretirati raznoraznim otopinama i agresivnim kremama, koza lica postala je iziritirana, crvena i imala sam osjecaj zatezanja. Moje lice nije podnosilo ni jednu kremu osim ove, koja je moju kozu hidrirala i pomogla joj da se sto brze oporavi.

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Najbolja krema za mješovitu, osjetljivu kožu ”

Toleraine Fluide je prvi izbor za njegu mješovite kože. Budući da mi je koža sklona nepravilnostima, uz proizvode iz Effaclar linije koristim i ovu kremicu. Fluid odmah djeluje, istog trenutka umiruje kožu, smanjuje crvenilo, poboljšava izgled kože, a zahvaljujući laganoj teksturi ne začepljuje pore. Dapače, preporučila bih ga svima sa problematičnom, masnom kožom. Nakon nanošenja, osjećaj ugode, svježine, nahranjene i hidratizirane kože traje cijeli dan. T-zona ostaje lijepa, čista, bez sjaja, ne masti se. Kremica se jednostavno nanosi, dovoljna su već samo dva potiska pumpice, a k tome je i odlična podloga za make-up. Pakiranje je izuzetno praktično i ultrahermetičko što je fantastična inovacija. Toleraine Fluid je pravi “must have”! Nakon što sam ga isprobala, ne odvajam se više od njega. Doista sam dugo tragala za ovakvim svestranim proizvodom, a mislim da je jedan od najboljih La Roche Posay proizvoda.

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Najbolja krema za mješovitu, osjetljivu kožu. ”

Toleraine Ultra Fluide je nezaobilazna krema za njegu mješovite, osjetljive kože. Budući da mi je koža mješovita i sklona nepravilnostima, uz proizvode iz Effaclar linije koristim i ovaj predivan fluid koji je nježan a istodobno učinkovit. Osjetljivu kožu istog časa umiruje, smanjuje crvenilo, poboljšava teksturu kože, a svježi osjećaj nahranjene i hidratizirane kože traje tokom cijelog dana. Pri tome, lagana, nemasna struktura djeluje savršeno, daje osjećaj ugode, a T-zona ostaje lijepa, čista, ne masti se. Jednostavno se nanosi, već dva potiska pumpice dovoljna su, brzo se upija i time stvara odličnu podlogu za make-up. Pakiranje je praktično, ultrahermetičko što je izuzetno bitno. Ovo je definitvno pravi "must have" i sigurna sam da kad jednom isprobate ovaj fluid, nećete se odvajati od njega. Proizvod za kojim sam dugo tragala, a zasigurno i jedan od najboljih La Roche Posay proizvoda.

Napisao/la: 

Godine starosti: 45-54 godine

5

“ Njega i za masnu kožu ”

Imam masnu koža je itekako osjetljiva i sklona crvenilu. Zbog toga mi je ovaj fluid odličan dio moje večernje rutine kada trebam smiriti kožu nakon make-upa a bez da me dodatno zamasti, začepi pore i stvori nove prištiće. Ujutro je koža meka, hidratizirana, umirena bez dodatnog sjaja i spremna za ponovno nanošenje make-upa. Iako je dobra podloga za make-up ipak ju u tu svrhu koristim samo kroz najhladnije mjesece. Preporučam svima s masnom ali osjetljivom kožom kao korak u večernjoj rutini.

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Savršeno lagana tekstura ”

Imam normalnu do mješovitu kožu koja ponekad zna zatezati zbog korištenja anti-akne proizvoda. Toleriane Ultra Fluide koristim kao noćnu njegu nakon čišćenja i toniranja lica. Svako jutro se budim s mirnijom kožom, bez crvenila, zatezanja i nepravilnosti. Fluide je bolja opcija ako imate masniju kožu ili jednostavno želite lakšu teksturu koja se brzo upija. Dodatni plus: hermetička ambalaža! Pumpica je odličan način da iskoristite čitav proizvod bez kontaminacije :)

Napisao/la: 

Godine starosti: 35-44 godine

5

“ Trenutno olakšanje i blistava koža ”

Toleriane ultra fluid, na preporuku ljekarnika, jedini proizvod koji umiruje periokularni dermatitis i drži ga pod kontrolom. Koža lica jednostavno "zabljesne" od ove male čudotvorne bočice. Vrh 🤗

La Roche-Posay preporučuje

Vidi sve proizvode u liniji