ANTHELIOS PIGMENTATION Obojena krema za lice za zaštitu od pigmentacija nastalih izlaganjem suncu.  packshot from Anthelios, by La Roche-Posay
\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\saveyourskin\images\v_sticker-steps.png
  • Facebook
Novo

ANTHELIOS PIGMENTATION
Obojena krema za lice za zaštitu od pigmentacija nastalih izlaganjem suncu.

Dermatološki testirana krema za zaštitu od sunca obogaćena Proceradom. Procerad smanjuje nepravilnosti i štiti od pojave crvenih i smeđih mrlja i ostalih oblika hiperpigmentacije. Vrlo visok faktor zaštite od sunca (SPF 50+) koji štiti od ultraljubičastog zračenja. Bez mirisa. Ova krema je namijenjena nanošenju na lice i ostala područja izložena suncu.

3337875 591577
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Krema štiti od vrlo širokog spektra štetnih sunčevih zračenja. Obogaćena je Proceradom koji štiti kožu pred posljedicama prekomjernog izlaganja suncu i pojavom hiperpigmentacije. Krema kožu njeguje i sprečava štetu nastalu zagađenjem. Testirano pod dermatološkim nadzorom.

Krema je namijenjena osjetljivoj koži i koži, posebno osjetljivoj na sunce.

Tuba s pumpicom od 50ml

ANTHELIOS PIGMENTATION Obojena krema za lice za zaštitu od pigmentacija nastalih izlaganjem suncu.  packshot from Anthelios, by La Roche-Posay

Svojstva

Krema pogodna za kožu osjetljivu na UV zrake te kožu sklonu hiperpigmentaciji uzrokovanoj suncem. Najčešći rezultati takve izloženosti suncu su trudnička maska i staračke pjege. Pobrinite se za sebe i svoju kožu uz Anthelios kremu za sunčanje protiv nastanka pjega i hiperpigmentacije.
Ova krema za sunčanje ima vrlo visoki i široki spektar zaštite od sunca (od vidljivih sunčevih zraka i nevidljivih ultraljubičastih zračenja - UVA/UVB). Optimalni i visoki zaštitni faktor SPF 50+ posebno je ojačan protiv UVA zraka (po duplo strožim kriterijima od preporuke Europske unije). Anthelio krema ima dodatne tehnologije kao što su XL-Protect i sustav UV filtriranja. Za dodatan antioksidativni učinak, možete upotrijebiti termalnu vodu La Roche-Posay.

UČINKOVITOST PROIZVODA

  • Klinički dokazana efikasnost na koži osjetljivoj na sunce. Efikasnost Anthelios linije proizvoda je demonstrirana u 24 kliničkih studija koje su proveli svjetski poznati stručnjaci u području foto-dermatologije.

Savjeti za korištenje

  • Lako topljiva krema koja se lagano razmazuje i upija.
  • Ne lijepi se.
  • Nekomedogena (krema za sunčanje koja ne začepljuje pore).

Kako koristiti ovaj proizvod za sunčanje:
Namazati kremu na izložena područja neposredno prije izlaganja suncu. Savjet je da se krema ponovno maže često i obilato (pogotovo nakon brisanja ručnikom ili znojenja).
Bitno je da stalno postoji zaštitni sloj, pogotovo pri jakom suncu kako bi se spriječile opekline, ali i štetnost nevidljivih UV zraka.
Za vanjsku uporabu.

Sastojci

\Resources\Visuels\V4\Pushs\Articles\INT\v_push_truefalse_default.jpg

Istina ili laž?

Žena koja nije imala pigmentacijske mrlje u prvoj trudnoći, neće ih imati ni u drugoj.

Netočno
Sve su žene pod rizikom od pojave pigmentacijskih mrlja i „trudničke maske", bez obzira na to jesu li ih imale tijekom prve trudnoće.