• Početna stranica>
 • Anthelios>
 • ANTHELIOS SUN INTOLERANCE Krema za lice s Neurosensinom za dnevnu zaštitu kože od reakcija uzrokovanih suncem.
\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Ranges

NovoANTHELIOS SUN INTOLERANCE
Krema za lice s Neurosensinom za dnevnu zaštitu kože od reakcija uzrokovanih suncem.

Dermatological suncare enriched with calming Neurosensine. Very high protection. Broad spectrum. Fragrance-free. For face and exposed areas.

3337875591515
ANTHELIOS SUN INTOLERANCE Krema za lice s Neurosensinom za dnevnu zaštitu kože od reakcija uzrokovanih suncem. packshot from Anthelios, by La Roche-Posay
\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\saveyourskin\images\v_sticker-steps.png
 • Facebook

  Krema ima vrlo visoki i široki spektar zaštite od sunca te ultraljubičastih zračenja i infracrvenih zračenja. Testirano je pod nadzorom dermatologa i specijalista. Sprječava crvenilo kože uzrokovano izlaganjem UV zračenju i povezane posljedice. Pravovremeno zaštitite i pobrinite se za vašu kožu. Izbjegnite sve štetne posljedice i učinite da vam koža izgleda što mlađom.

  Tuba s pumpicom od 50ml

  Svojstva

  Krema za sunčanje namijenjena za osjetljivu kožu i kožu intolerantnu na sunce sklonu sunčevim alergijama (kao npr. Polimorfična svjetlosna erupcija). Izbjegnite osip od sunca i alergije na sunce.
  Krema visokog i širokog spektra zaštite (od nevidljivih UVA/UVB i vidljivih sunčevih zraka). Optimalni SPF 50+ faktor zaštite posebno ojačan protiv UVA zraka. Štiti i od štetnih infracrvenih zraka koje mogu uzrokovati crvenilo i osip kože te i brojne druge ozbiljnije posljedice. Krema sadrži i dodatne tehnologije kao što su XL-Protect i sustav filtriranja UV zraka. Ukoliko se koristi u kombinaciji s La Roche-Posay termalnom vodom, djeluje kao antioksidans te spriječava preuranjeno starenje kože.

  UČINKOVITOST PROIZVODA

  • Klinički dokazana efikasnost na koži osjetljivoj na sunce.
  • Efikasnost Anthelios linije proizvoda je demonstrirana u 28 kliničkih studija koje su proveli svjetski poznati stručnjaci u području foto-dermatologije.

  TEKSTURA I PRIMJENA

  • Topljiva tekstura koja se lako razmazuje i upija
  • Bez bijelih tragova
  • Krema za sunčanje je glatka i ne lijepi se

  Kako koristiti kremu:
  Namazati kremu na izložena područja neposredno prije izlaganja suncu. Savjet je da se krema ponovno maže često i obilato (pogotovo nakon brisanja ručnikom ili znojenja).
  Za vanjsku uporabu.

  La Roche-Posay preporučuje

  VAŠA TOLERIANE RUTINA ZA OSJETLJIVU KOŽU

  Svakodnevna rutina za Vašu osjetljivu kožu

  Sastojci

  \\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Ingredients
  Neurosensin

  Neurosensin je aktivni sastojak koji pomaže u reduciranju nelagode i crvenila uzrokovanog ultraljubičastim zrakama posebno izraženih kod alergije na sunce kod djece i odraslih.

  \\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Ingredients
  Dodatni efekt: XL-Protect

  Predstavlja odličnu kombinaciju UV filtera i antioksidansa u jednoj kremi za sunčanje. Pruža izvrsnu zaštitu od UV zraka. Štiti kožu i od drugih štetnih podražaja kao što su onečišćenja i infracrvena zračenja koja mogu ozbiljno naštetiti vašoj koži.

  \\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Ingredients\LP755_ThermalWater.jpg
  Termalna voda

  Kombinacija Anthelios proizvoda za zaštitu od sunca i termalne vode ima razne benefite. Termalna voda obogaćuje proizvode za zaštitu od sunca dajući im svojstvo antioksidansa. Suzbija slobodne radikale nastale zbog izloženosti UVA i UVB zrakama.

  NAŠA PREDANOST SIGURNOSTI

  Standardi sigurnosti stroži od međunarodnih kozmetičkih propisa.