CICAPLAST Baume B5 packshot from Cicaplast, by La Roche-Posay
  • Facebook

CICAPLAST Baume B5

Balzam koji umiruje i obnavlja kožu

3337872412998
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Ovaj umirujući balzam koji višestruko obnavlja kožu posebno je namijenjen obnovi osjetljive kože nakon iritativnog dermatitisa i epidermalnih promjena zahvaljujući formuli koja udružuje Panthenol 5% s Madecassosideom te zahvaljujući izrazito ugodnoj teksturi. Primjeren za cijelu obitelj: bebe, djecu i odrasle.

Tuba od 100ml, 40ml i 15ml

CICAPLAST Baume B5 packshot from Cicaplast, by La Roche-Posay

Svojstva

Nadražena koža, osjećaj žarenja na koži. Za bebe, djecu i odrasle. Može se nanositi na tijelo, lice i usnice. Optimalna tolerancija, pogodan za osjetljivu kožu. Bez parabena. Bez mirisa. Bez lanolina. Ne ostavlja bijele tragove.
Potpuna formula za trostruko djelovanje:

  • Optimalno obnavlja kožu [Madecassoside] + [bakar – cink – mangan]
  • Umiruje suha, nadražena područja [Panthenol]
  • Štiti kožu [bogata, hranjiva tekstura] + [tekstura koja sprječava prianjanje bakterija]

UČINKOVITOST PROIZVODA

Za 100% pacijenata:
> ugodan za uporabu.
> ne ostavlja kožu ljepljivom.
Za 96% pacijenata:
> ne ostavlja kožu masnom.
> brzo se upija.

Protokol: 52 male djece, starosti 4-34 mjeseca, sa suhom i osjetljivom kožom s umjerenim iritacijama kože.
Nanošenje na lice (uključujući usnice) ili tijelo najmanje 2 puta dnevno tijekom 4 tjedna.

Rezultati

Koža je obnovljena, umirena i vraćen joj je osjećaj ugode.

Savjeti za korištenje

Nanesite dvaput dnevno na prethodno očišćenu i suhu kožu. Može se obilato nanositi. Može se nanositi na tijelo, lice i usne. Izbjegavajte područje oko očiju.

Sastojci

Osvrti

Napisao/la: 

Godine starosti: 60-69 godine

5

“ Najbolja ”

Ovo je najbolja krema za sve probleme sa kožom koju smo ikad probali. Odlična je za nježnu dječju kožu te odmah rješava sve iritacije i suhu kožu a također je odlična i za odrasle. Mislim da nema problema koji ova kremica ne može riješiti ili makar ublažiti.

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ SOS krema ”

Ova kremica je univerzalna krema koja bi svakome posluzila u raznim situacijama. Ja je koristim cak i za lice kada mi se koza peruta ili je iz bilo kojeg razloga crvena i iziritirana. Isto tako koristim je za manja ostecenja i krastice kako na licu tako i na tijelu i prezadovoljna sam . Zimi je cesto koristim i kao nocnu kremu i savrseno odgovara mom mjesovitom tipu koze .

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Cicaplast Baume B5 ”

Ova krema je kod nas u upotrebi nekih godinu dana. Beba je na pazuhu imala crvenilo koje smo uspjeli riješiti pomoću nje. Sada ju koristimo za ekceme koji se povremeno javljaju i puno pomogne u smirivanju crvenila i otklanjaju svrbeža.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Super ”

Za moju kozu savršeno

Napisao/la: 

Godine starosti: 60-69 godine

5

“ zaštita za sve ukućane ”

Kako su mi ruke često u vodi, koža mi je često suha i nadražena, te ju moram često i obilato mazati. Sve kreme koje sam do sada probala bile su učinkovite, ali kratkotrajno. Tek kad sam dobila uzorke Cicaplasta u ljekarni i probala ga oduševila sam se kako teksturom, tako i načinom na koji hrani i obnavlja kožu. Kao da su mi ruke ušle u neku novu dimenziju, a koža se obnovila nevjerojatnom brzinom. Krema opravdava svoju cijenu, a s obzirom da je bez parabena koristi ju i moja unučica kojoj je često potrebna upravo ovakva krema da joj zaštiti nadražena područja.