CICAPLAST LEVRES packshot from Cicaplast, by La Roche-Posay
  • Facebook

CICAPLAST LEVRES

BALZAM ZA OBNOVU ZAŠTITNOG SLOJA KOŽE USANA

30106659
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Ovaj balzam za obnovu zaštitnog sloja kože umiruje, štiti i ponovno izgrađuje epidermis ispucanih, oštećenih i nadraženih usana te područja oko usana. Zahvaljujući svojoj formuli s 5 % pantenola za umirenje i obnovu te dodatku MP-lipida, aktivnog sastojka koji osigurava hidrataciju kože, ova revolucionarna formula s izrazitom sposobnošću stvara zaštitni sloj i iznimno ugodne zaštitne strukture.

Tuba, 7,5 ml

CICAPLAST LEVRES packshot from Cicaplast, by La Roche-Posay

Svojstva

Za usne i ispucalo, oštećeno, nadraženo područje oko usana.
Djeca i odrasli.
Nanesite koliko često je potrebno.
Nova generacija zaštitne teksture:
Njena zaštitna tekstura štiti od oštećenja, trenutačno obnavlja i umiruje.
INOVACIJA MP-lipidi: pomažu obnoviti zaštitni sloj kože u njenim različitim dimenzijama, povezuju se s [5% pantenola] za trenutačno olakšanje.

UČINKOVITOST PROIZVODA

Testirano na najosjetljivijim usnama…
Cicaplast lèvres testiran je na usnama pacijenata koji uzimaju izotretinoin, lijek za akne koji uzrokuje isušenost kože, a dokazao se učinkovitim za:
─ ograničavanje dehidracije u kratkom vremenu
─ pomoć pri ponovnoj uspostavi zaštitnog sloja kože u dubinskim slojevima
─ trenutačnog osjećaja umirenja
─ dugotrajan poboljšan osjećaj ugode na koži

Protokol: test proveden pod dermatološkim nadzorom na 32 ispitanika, u tijeku liječenja izotretinoinom. Korištenje tijekom 4 tjedna.

Rezultati

Dubinski hidratizira, usne ponovno postaju gipke i prirodno meke: ranice i ispucalost nestaju.

Savjeti za korištenje

Nanesite koliko često je potrebno.

Sastojci

Osvrti

Napisao/la: 

Godine starosti: 45-54 godine

5

“ meke i njezne usne uz lrp ”

Moja zena je imala problema sa ispucanim usnicama tjekom zime jer radi na vjetru, losim vremenskim prilikama.. ponekad ih je toliko isusilo da ju je pocelo boljeti. Trazila je ljecnicku pomoc, doktorica je preporucila od lrp kremicu koja joj je pomogla, stalno tjekom zimskih dana bi redovito mazala i problem ispucalih i suhih usnica bi nestajao.Problemi uz Vas se ne mogu nazvati problemi jer za sve imate rijesenje. Uz Vas je zivot laksi i bolji.

Napisao/la: 

Godine starosti: 35-44 godine

5

“ Popravlja nepopravljivo :-) ”

Nakon dugotrajnih pokušaja s raznim melemima koje nisu dale rezultata, ova kremica je jedina pomogla mojoj kćeri za suho, crveno, izritirano područje oko usnica koje se često javljalo. Iako još nismo našli razlog takvoj iritaciji, vjetar, hladnoća ili alergije zasad smo zahvalni da smo naišli na preporuku za ovu kremu kada smo već odustali od potrage i isprobavanja. Kremica se ne razlijeva, brzo se upija a nanošenje je olakšano zbog kosog ruba kakvog imaju šminke. Sviđa mi se jer ne ostavlja ljepljiv trag i što je najvažnije zacjeljuje raspucane usnice i izritirano područje oko usana. Hvala!

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ spas u zadnji čas ”

Jedva sam našla u ljekarnama za kupiti, ali trud se isplatio. Mala količina je bila dovoljna da mi podari mekoću usnama. Moje usne su bile u grozno ispucalom stanju i veoma bolne. Za niti tjedan dana su bile skoro kao nove uz upotrebu ovog proizvoda. Nijedan drugi balzam za usne nije toliko hidratantan te se ne daje toliko dugo osjećaj ugode usnama kao ovaj.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Super ”

Odlično

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Usne kao s reklame ”

Koristeći Cicaplast u ovim hladnijim danima, dobila sam samo pohvale na svoja meka usta od strane svog dečka. Uvijek su mi usta bila suha i ispucana i nikada si nisam mogla pronaći odgovarajući balzam za usne, dok nisam otkrila njega. Sretna sam i ja i moj dečko što napokon ljubi usne kao s reklame!