EFFACLAR H krema packshot from Effaclar, by La Roche-Posay
  • Facebook

EFFACLAR H krema

Dopunska umirujuća hidratantna njega

3337872410208
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Vlaži masnu kožu oslabljenu terapijama koje isušuju kožu

40 ml tuba

EFFACLAR H krema packshot from Effaclar, by La Roche-Posay

Svojstva

Masna koža oslabljena proizvodima za njegu koji isušuju kožu.
EFFACLAR H vlaži masnu kožu oslabljenu proizvodima za njegu koji isušuju kožu. Također vraća koži lipide i obnavlja zaštitni hidrolipidni sloj te sadrži patentirani Ceramide 5 koji obnavlja funkcije zaštitnog sloja kože. Vraća osjećaj ugode i mekoće. Formula bogata La Roche-Posay termalnom vodom i Bisabololom koji umiruju nadraženost i crvenilo.

UČINKOVITOST PROIZVODA

-64% smanjeno isušivanje (Dermatološki-mjereno Dermascorom na 30 pacijenata koji su oralno uzimali Isotretinoin najmanje mjesec dana. Rezultati nakon 4 tjedna.)

Rezultati

Koža je umirena i intenzivno navlažena. Trajni osjećaj ugode na koži.

Savjeti za korištenje

Nanijeti ujutro i navečer nakon čišćenja kože i sušenja ručnikom. Nekomedogeno.

Sastojci

Osvrti

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ Effaclar H krema ”

Za ovu kremu imam samo riječi hvale. Dugo sam tražila nešto što će mi hidrirati kožu a samim tim da neću dobiti dodatne probleme kao što su začepljene pore ili akne. Mnogi proizvodi koje sam prije korisitla izazivali su mi začepljene pore i nepravilnosti, s tim da imam masnu i mješovitu kožu. Kada sam kupila ovu kremu bilo mi je žao da za nju nisam saznala prije. Od srca je preporučujem svima koji žele da imaju lijepu i hidridanu kožu, posebno onu koja je isušena raznim tretmanima lica.

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ Kvalitetan proizvod ❤ ”

Imam problematičnu kožu lica sklonu nepravilnostima, već nekoliko godina koristim Effaclar Duo + kremu. Tijekom zimskim m jeseci koža mi na nekim dijelovima postane izuzetno suha (kombinacija preparata za masnu kožu i vjetra, nižih temperatura) tako sam se na preporuku detmatologa odlučila za hidrataciju putem Effaclar H kreme koja kožu čini mekanom i vlažnom.

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Odlicna nocna njega ”

Koristim preko noci, divno!

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Isotretinoin Effaclar H = <3 ”

Uzimam Roaccutane (isotretinoin) već mjesec dana (što znači da mi je koža izrazito suha i osjetljiva) i jedino je ovaj proizvod uspio. Odmah se upija, ne ostavlja kožu masnom i ne nadražuje, a što je najbolje koža ostaje hidratizirana tijekom cijelog dana.
Ako ste na isotretinoinu, ovaj proizvod je must-have.