MICELARNA VODA ULTRA REAKTIVNA KOŽA packshot from Fiziološka sredstva za čišćenje kože, by La Roche-Posay
  • Facebook
Novo

MICELARNA VODA ULTRA REAKTIVNA KOŽA

Fiziološki pH. Visoka učinkovitost čišćenja, sadrži surfaktante za čišćenje optimalne tolerancije. Primjereno za reaktivnu kožu.

03337875528092
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Čisti kožu i uklanja šminku.
Protiv osjećaja zatezanja i crvenila.

Prozirna PET bočica, 200 ml/400 ml

Svojstva

Reaktivna koža

  • U potpunosti uklanja šminku, nečistoće i prašinu.
  • Kožu ostavlja čistom bez isušivanja.
  • Protiv osjećaja zatezanja, crvenila i pečenja.
  • Vraća koži osjećaj ugode.


Bez sapuna. Bez bojila. Bez alkohola. Bez parabena.

Rezultati

Sredstvo za uklanjanje šminke s lica, očiju i usana koje poštuje fiziološku ravnotežu osjetljive kože.

Savjeti za korištenje

Vaticom nanijeti na lice, oči i usne. Bez ispiranja. Samo za vanjsku primjenu.

Sastojci

Osvrti

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ NJEŽNE KAPI VODE ZA SNAŽNO ČIŠĆENJE ”

Moja draga reaktivna koža ovaj put nije reagirala reakcijom-što je čudo :) Što reći osim da je feeling kao da me po koži lica miluju nježne ali moćne kapljice vode te ne samo da fenomenalno očiste tragove nečistoće i šminke, već mi lice i hidriraju tako da moja koža gušta i uživa u ovom tetošenju :) A da ne spominjem koliko je ova micelarna jednostavna za korištenje-prebrišem blazinicom lice i to je to :) Super proizvod.

Napisao/la: 

Godine starosti: 50-59 godine

5

“ Odlična vodica ”

Imam izrazito svjetlu kožu,koja ponekad zna biti i dehidrirana,jako je osjetljiva i rijetko koji proizvod joj u potpunosti odgovara.Često zna reagirati crvenilom i neugodnim peckanjem Počela sam se pomirivati sa činjenicom da svaka micelarna koja odlično skida šminku djeluje isušujuće na moje lice.Sa ovom micelarkom sam ugodno iznenađena,ne moram više grubo trljati lice da bi skinula šminku,sve skida u jednom blagom potezu a koža lica je osvježena i hidrtizirana.Definitvno je preporučavam svima

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Ultra je fantastična ”

Moja koža je buntovna tinejdžerica. Micelarna voda jedna je od rijetkih supstanci koju moja koža podnosi. Relativno. A onda sam probala Ultra micelarnu vodu. Za razliku od nekih micelarnih otopina, Ultra micelarna voda ne iritira kožu, ne uzrokuje crvenilo i zatezanje i ne peče za oči. Neutralnog je svježeg mirisa i ostavlja osvježavajući osjećaj na koži. Čisti vrlo dobro, a za uklanjanje punog makeupa dostatna su dva nanosa. Maskaru uklanja u potpunosti i ne iritira oči. Ukratko, must try. :)

Napisao/la: 

Godine starosti: 55-64 godine

5

“ Recenzija za dobivenu Micelarnu vodu ULTRA, ”

Imam vrlo osjetljivu-reaktivnu kožu lica. Reagiram crvenilom i žarenjem. Micelarne koristim tri puta dnevno: ujutro, nakon posla te navečer. Ritual mi sprječavaje zatezanje i crvenilo. Poslanu micelarnu ULTRU za reaktivnu kožu koristila sam uobičajeno tri puta dnevno. Oduševljena sam. Odlična tekstura, malo gušća od mnogih, vrlo blaga, bez mirisa, smiruje kožu, pruža osjećaj ugode i svježine. Prošle godine odstranila sam štitnjaču, a micelarnom čistim lice i vrat i super je za dio oko ožiljka.

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Najbolji proizvod za reaktivnu kožu! ”

Imam izuzetno osjetljivu i suhu kožu koja reagira i na običnu čistu vodu, zateže, svrbi, peruta se i crveni. LRP micelarna voda je najbolje što sam do sada probala za svoje lice. Osim što savršeno uklanja nečistoće i šminku (nanesenu u obilnim količinama) bez korištenja dodatnih sredstava za umivanje, osjećaja zatezanja i peckanja UOPĆE nema i ne moram više panično što brže nanositi kremu. Koža lica je mekana, ima zdravi sjaj, prestala se ljuštiti, a sami osjećaj nakon čiščenja je samo ugoda!