Lipikar Baume AP+ packshot from Lipikar, by La Roche-Posay
  • Facebook

Lipikar Baume AP+

Balzam koji koži vraća lipide.
Djeluje protiv iritacije i svrbeži.
Bez parfema. Bez parabena.
Iznimno suha, iritirana koža sklona svrbežu, osjetljiva koža sklona atopiji.
Bebe, djeca i odrasli.

3337872418587 / 3337872418570
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Trenutno umiruje
Pomaže da se faze pogoršanja suhoće kože rjeđe pojavljuju.

Pumpica od 400 ml ili tuba od 200 ml

Lipikar Baume AP+ packshot from Lipikar, by La Roche-Posay

Svojstva

Izrazito suha koža kod beba, djece i odraslih.
Primjereno i za osjetljivu, vrlo suhu, iritiranu kožu, kožu sklonu svrbežu koji može dovesti do češanja.
Primjereno i koži skonoj atopiji i alergiji.
Inovacija proizašla iz 25 godina istraživanja:
LIPIKAR Baume AP+ s novim aktivnim sastojkom Aqua Posae Filiformis, pomaže djelovati na odlučujuće čimbenike kod kože sklone atopiji:
• Ponovno uspostavljanje i stabilizaciju ravnoteže kožnog mikrobioma
Obnavljanje i očuvanje zaštitne funkcije kožne barijere
Formula je obogaćena:
• Niacinamidom
• Karite maslacem (20%)
Sadrži minimalan broj sastojaka pomno odabranih zbog svoje učinkovitosti i sigurnosti.
Bez parfema, bez parabena.
Nova tekstura! Brzo se upija, što omogućava lakšu i brzu dnevnu primjenu. Ne ostavlja masan ni ljepljiv osjećaj.

Učinkovitost proizvoda

  • 2x manji rizik od ponovnog nastupanja faze pogoršanja.*
*Klinička studija, 94 sudionika sa suhom kožom sklonom atopiji, starosti od 6 mjeseci i više. Ocjena nakon 4 tjedna svakodnevne uporabe Lipikar Baume AP+ u usporedbi s drugim emolijensom.

Rezultati

Pored trenutnog umirenja kože, Lipikar Baume AP+ pomaže da se faze pogoršanja suhoće kože rjeđe pojavljuju.. Koža je mekana i podatna, vraćena joj je dugotrajna ugoda.

Savjeti za korištenje

Nanijeti jednom dnevno na lice i/ili tijelo.

Vrlo suhu i nadraženu kožu nježno kupajte proizvodima bez sapuna poput Lipikar Syndeta.

Sastojci

Osvrti

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Najbolji proizvod za suhu kožu ”

Lipikar Baume AP+ je proizvod koji je pomogao mojoj koži kada joj je to bilo najpotrebnije, ali pomaže joj i dan danas. Problem je izbio prije cca 3 godine na zimu. Noge su me počele užasno svrbiti kada bi ušla u zagrijani prostor nakon što bih neko vrijeme provela na hladnoći. Svrbež je bio neizdrživ i koža mi se od čestog svrbeža počela guliti i dobila sam blage rane po nogama i koža mi se jako osušila. Išla sam doktoru da se vidi ima li određeni razlog zašto se to pojavljuje, no nisu došli do nikakvog zaključka. Čak sam išla i na testiranje za alergiju da vidimo jesam li na nešto alergična pa mi se to pojavljuje. Ali i to je bilo (ne)uspješno jer nisam na ništa alergična. Opet sam posjetila doktoricu opće prakse i ona mi je preporučila Lipikar Baume AP+ koji od tada koristim. I puno mi je pomogao, situacija više nikad nije bila toliko kritična. Poslije tuširanja redovito ga nanesem i problema nema. Iritacija je nestala i koža je mekana i nije suha. Proizvod je mliječno bijele boje i bez mirisa što je još jedan veliki plus. Uvijek nakon što namažem noge, redovito ostatak proizvoda razmažem po rukama koje su jako glatke u ove zimske dane. Da nije ovog prozivoda, ne znam što bi mi drugo pomoglo i jako sam zahvalna na njemu. Pakiranje od 200 ml mi je praktično jer ga uvijek mogu ponjeti na nekakve destinacije ako putujem negdje, a pakiranje od 400 ml stoji uvijek u kupaonici i redovito se koristi. Lipikar Baume AP+ preporučila bih svima sa suhom kožom koja svrbi i osjetljiva je. Također bi ga preporučila ženama koje imaju osjetljivu kožu nakon brijanja jer smatram da nikakvo "obično" mlijeko za tijelo neće smanjiti iritaciju i učiniti kožu mekšom kao ovaj proizvod. Definitivno proizvod koji vrijedi, jer ipak zdravlje nam je na prvom mjestu!

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Spas za kožu ”

Lipikar Baume koristimo već 3 godine za dijete sa atopijskim dermatitisom. Obožavamo ga jer je lako razmaziv, brzo se upija i koža je naočigled mekša. Svrbež koze nam je pod kontrolom, a to je ono što je za naše dijete ipak najvažnije.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Baume AP+ ”

Na preporuku pedijatra kupila sam ovaj balzam za moju djevojčicu koja na pojedinim dijelovima ima crvenu i nadraženu kožu. Nakon sam nekoliko korištenja vidjelo se znatno poboljšanje i od tada je ovaj balzam u svakodnevnoj upotrebi. Pomaže održavati kožu vlažnom, mekom i najbitnije da ublažava svrbež.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Super ”

Super

Napisao/la: 

Godine starosti: 35-44 godine

5

“ nigdje bez ovog balzama ”

Kako nam djevojčica ima jaki atopijski dermatitis koji je udružen s jako puno alergija, neophodan nam je bio balzam za njegu bez parabena i bez konzervansa. S ovim balzamom svakodnevna njega postala nam je laganija, s obzirom da se isti lako nanosi i razmazuje, te također brzo upija. Kako joj je koža inače poprilično suha i nadražena, ima perioda kad neopisivo svrbi i remeti kako san tako i dnevne aktivnosti. Nakon učestale upotrebe ovog balzama, koža se djelomično smirila, a faze pogoršanja sve su nam rjeđe i rjeđe. Koristimo pakiranje od 400 ml, jer nam je praktičnije s obzirom da ima pumpicu, pa si malena i sama svaki put kad prolazi pored njega namaže rukice. Najbolji učinak za kožu smo postigli kad smo počeli ovaj balzam koristiti zajedno s ostalim proizvodima iz iste linije- Lipikar Syndetom AP+ i Lipikar Stickom AP+.

La Roche-Posay preporučuje

Vidi sve proizvode u liniji