Lipikar Stick AP+ packshot from Lipikar, by La Roche-Posay
  • Facebook
Novo

Lipikar Stick AP+

Stik protiv svrbeža. Protiv iritacija. Protiv češanja. Koža sklona atopiji. Bebe, djeca i odrasli.

3337875566254

U trenu smanjuje potrebu za češanjem. Bilo kad, bilo gdje.

13 OD 14 ISPITANIH RODITELJA ZADOVOLJNI  SU S LIPIKAR STICKOM*


*Ispitivanje provedeno na 14 Lipikar obitelji; 7 iz Hrvatske, 3 iz Slovenije i 4 iz Srbije. Rujan 2017.

Stik 15ml

Lipikar Stick AP+ packshot from Lipikar, by La Roche-Posay

Svojstva

Vrlo suha, nadražena koža sklona svrbežu. Iznimna suhoća. Osjetljiva koža i koža sklona atopiji. Bebe, djeca i odrasli.
Primjereno za vrlo suhu, nadraženu kožu sklonu svrbežu. Primjereno i za kožu sklonu atopiji ili alergiji.
Postupak za trenutno smirivanje svrbeža koji ublažuje refleks češanja.

  • Karite maslac koji pomaže koži vratiti lipide.
  • Madecassoside i cinkov glukonat, koji pomažu kod obnove kože.

Savjeti za korištenje

Nanositi na dijelove koji svrbe.

Sastojci

Osvrti

Napisao/la: 

Godine starosti: 35-44 godine

5

“ Super Stick ”

LIPIKAR STICK AP+ nam je baš dobro došao te smo ga testirali na godišnjem odmoru. Praktično je pakiran jer se može spremiti u torbu, a lako i u džep. Dobro je što je u obliku sticka koji se treba direktno aplicirati na kožu, a ne mazati rukom kao ostale kreme ( jer ruke nisu uvijek čiste). U trenutku pojave svrbeži i crvenila kože STICK AP + obilno smo nanijeli na kožu. Nakon nekog vremena svrbež se povukla i crvenilo nestalo. Nagon za svrbeži je umanjen te su tada i faze svrbeža prorijeđene. STICK AP + koristili smo i nakon kupanja u moru kada je koža bila opečena od sitnih planktona. Nakon obilnog mazanja neugodno žarenje i peckanje je nestalo, a zadobiveno crvenilo se ubrzo povuklo. Po mom mišljenju STICK AP + je zadovoljavajući i preporučila bi ga za korištenje.

Napisao/la: 

Godine starosti: 35-44 godine

5

“ "Uvečer prije spavanja stick smo obavezno morali ostaviti pored kreveta, jer se navikla da posegne za njim . " ”

Lipikar STICK AP + smo koristili mjesec dana svakodnevno. S obzirom da je kod naše Tee atopijski dermatitis udružen s cijelom "ekipom" alergija ekcemi i svrbež su naša svakodnevica. Prvih nekoliko dana smo morali Teu podsjećati da uzme stick kad ju je počelo svrbiti, međutim vrlo brzo se naviknula da ga koristi pa ga je nosila sa sobom svuda. S obzirom na veličinu, odličan je za ponijeti, pa je išao s nama i u posjet kod bake, u šetnju, na more, pa čak i na plažu. Uvečer prije spavanja stick smo obavezno morali ostaviti pored kreveta, jer se navikla da posegne za njim umjesto kortikosteroidnih krema. Kako smo stick koristili određeno vrijeme, crvenilo kože se prorijedilo, a faze svrbeži su postale zasad malo rjeđe. Stick smo koristili nekoliko puta čak i kod svrbeža koji su uzrokovali ugrizi komaraca. S obzirom da smo super zadovoljni s ovim proizvodom, s nestrpljenjem iščekujemo da se pojavi na tržištu, jer smo se sad navikli na njega a više ga nema.. :(

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Moj trogodišnjak je naučio kako si sam može pomoći kada ga koža svrbi. Proizvod je odličan baš zbog toga što ga djeca mogu sama nanositi. ”

U ovih mjesec dana korištenja Lipikar AP+ sticka, moj trogodišnjak je naučio kako si sam može pomoći kada ga koža svrbi. Proizvod je odličan baš zbog toga što ga djeca mogu sama nanositi. Mazanje stickom kod nas je urodilo zabavom. Svaki put kada bi mazala djecu, uslijedilo bi škakljanje. U početku im je bilo smješno to mazanje. Rekli su da ih škaklja, a na kraju je to bio način da ih pridobijem za mazanje. Proizvod zaustavlja svrbež, ne peče na iritiranim dijelovima kože, a to je jako važno te ne stvara još veći osjećaj suhoće. Još jedna dobra stvar je ta da stane u svaku torbu. Mi ga uvijek nosimo sa sobom.

La Roche-Posay preporučuje

Vidi sve proizvode u liniji