Lipikar Syndet AP+ packshot from Lipikar, by La Roche-Posay
  • Facebook

Lipikar Syndet AP+

Vrlo nježna formula za pranje tijela.
Bez sapuna. Bez mirisa. Bez parabena.

3 337 875 537 308
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Proizvod za pranje tijela visoke tolerancije. Bez sapuna, mirisa i parabena.
Pomaže pri obnovi barijere kože i vraćanju ravnoteže mikrobioma kože.

Bočica s pumpicom 400ml i tuba koja olakšava istiskivanje 200ml

Lipikar Syndet AP+ packshot from Lipikar, by La Roche-Posay

Svojstva

Sredstvo za pranje beba, djece i odraslih s vrlo suhom kožom.
Pogodno i za:

  • osjetljivu, vrlo suhu i nadraženu kožu sklonu svrbežu koji dovodi do češanja
  • kožu sklona atopiji
  • vlasište beba i kao tretman za tjemenicu


Lipikar Syndet AP+ smiruje kožu sklonu atopiji i umanjuje osjećaj suhoće kože već prilikom tuširanja.
Vrlo nježna formula za pranje tijela obogaćena karite maslacem i niacinamidom u kombinaciji s Aqua Posae Filiformis, novim i ekskluzivnim patentiranim aktivnim sastojkom za djelovanje na odlučujuće čimbenike kože sklone atopiji.
Bez sapuna, mirisa i parabena.
Bez mirisa. Ispitano pod nadzorom pedijatara. Ispitano pod nadzorom oftamologa. Visoka tolerancija. Ispitano na koži sklonoj alergijama.Trenutno smiruje. Protiv  iritacija i svrbeža. 24-satna hidratacija. Ostavlja osjećaj smirene kože kod 93% osoba. Ostavlja kožu glatkom kod 96% osoba.

UČINKOVITOST PROIZVODA

85% korisnika ima osjećaj nahranjene kože i primjećuje da proizvod ima učinak obnavljanja zalihe lipida u koži**Test upotrebe na odraslim osobama sa suhom i osjetljivom kožom sklonom atopiji nakon 4 tjedna upotrebe

Rezultati

Ekskluzivni patentirani aktivni sastojak koji djeluje na odlučujuće čimbenike kod izrazito suhe kože, iritacija i svrbeža. Protuupalni aktivni sastojci.  Smanjuje osjećaj svrbeža i potiče sintezu lipida unutar kože. Prikladno za kožu sklonu atopiji.
Karite maslac, ključni sastojak u svim Lipikarovim proizvodima, poznat je po svojoj sposobnosti obnove hidrolipidnog filma pomoću lipida sličnim onima u našoj koži.

Savjeti za korištenje

Istisnite malu količinu proizvoda LIPIKAR SYNDET AP+ na dlan. Nanesite na vlažnu kožu.
Nježno umasirajte. Isperite. Ne nadražuje oči.

Sastojci

Osvrti

Napisao/la: 

Godine starosti: 35-44 godine

5

“ nježan spas za velike probleme ”

Lipikar Syndet AP+ i njegov blizanac Baume AP+ puno su mi pomogli u rješavanju problema sa suhom kožom i svrbežom koji zna biti jako naporan i nisam mislila da će mi u tako kratkom vremenu pokazati svu svoju snažnu a opet nježnu moć i olakšati mi borbu sa suhom kožom i popratnim pojavama koje nastaju.Preporučam svima.

Napisao/la: 

Godine starosti: 55-64 godine

5

“ Za moju mamu ”

Više ni sama ne znam kako sam došla do uzoraka(vjerojatno sam čačkala po internetu), ali hajde da ih probamo. Upravo mi se doselila mama koja ima 80 godina i uglavnom leži u krevetu s pelenama. Mama je oduševljena jer ona ne voli mirise, a i sama može ovo upotrijebiti jer je na pumpicu i toliko s rukama može da se malo osvježi dok mene nema kod kuće.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Nježnost i njega u jednom proizvodu ”

Ovaj proizvod bih preporučila svima koji od proizvoda za tuširanje imaju visoke i stroge ali jednostavne standarde. Riječ je o tuširalici vrlo solidnih sastojaka (bez alkohola, parfema, parabena) koji osjetljivu kožu neće ni iritirati ni dehidrirati već samo nježno očistiti. Ukoliko tražite puno luksuzne pjene i očaravajući miris - ovo nije tuširalica za vas. Međutim, ne zaboravite da ta "luksuzna" pjena zapravo isušuje vašu kožu, baš kao i "očaravajući" miris jer s njim najčešće u paketu ide i alkohol...

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ Lipikar Sydent AP+ čista petica! ”

Budući da godinama imam problema sa suhom i nadraženom kožom sklonom iritaciji, strogo pazim na proizvode koje ću koristiti u svakodnevnoj rutini. Dobivši uzorak Syndet AP+ i Syndet AP+ balzama, odlučila sam ih odmah isprobati. I naravno, nisam požalila. Izuzetno je ugodne teksture, blag i nježan, nema parfema. Koža nakon pranja je meka, hitratizirana i podatna. Koristila sam ga i za pranje svoje djevojčice i dječaka koji također imaju problema sa suhom kožom i oduševila sam se- nema više češanja. Konkretno u mom slučaju, nakon pranja obavezno je bilo nanošenja mlijeka ili balzama na tijelo. Nakon pranja sa Syndetom AP+ to više nije potrebno i ja sam više nego oduševljena i još uvijek začuđena. Koža je čista, meka, glatka i hidratizirana. Hvala Vam na ovom proizvodu koji postaje nezaobilazan dio naše svakodnevne rutine.

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Idealna njega koju svaka koža zaslužuje :) ”

Nisam mogla dočekati da Lipikar testerčići stignu u moje ruke i da napokon isprobam ova dva proizvoda u kombinaciji. Moram napomenuti kako je moja koža izrazito suha, sklona perutanju i crvenilu , naročito u ovo prijelazno stanje zima/proljeće kada moja koža "podivlja". Svakodnevno sam u ovih 5 dana koristila Lipikar Sydnet i Lipikar Baume i već nakon prve primjene uočila promjene. Koža mi je mekša, glađa i izrazito "nahranjena". Problem perutanja, crvenila i suhoće uveliko je riješen ,te ove proizvode preporučam i dodajem među svoje omiljene proizvode. :)