Serozinc packshot from Serozinc, by La Roche-Posay
  • Facebook
Novo

Serozinc

Otopina cink sulfata. Čisti i smiruje kožu.

Astrigentni tonik za masnu, problematičnu kožu. Smiruje površinske iritacije
na koži. Bez parabena.

150 ml aerosol

Svojstva

Prikladno za iritacije kože, iritacije nastale brijanjem te nesavršenosti kože.
Smiruje površinske iritacije na koži.

Savjeti za korištenje

  • Koristiti kao tonik za masnu kožu.
  • Na lice očišćeno proizvodom prikladnim za masnu kožu, poprskati Serozinc.
  • Tijekom prskanja zatvoriti oči. Ostaviti nekoliko minuta da se upije, pa eventualni višak upiti blazinicom.
  • Zatim nanijeti prilagođenu njegu za masnu kožu.

Sastojci

Osvrti

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Više ne trebam matirajući puder u kamenu ”

La Roche Posay kozmetika riješila je svaki moj problem pa sam i od Serozinca očekivala puno. Raspršujem ga po cijelom licu ujutro i navečer prije nanošenja krema. Stvara nježnu maglicu koja se jako brzo upije. Imam mješovitu kožu, čelo mi se jako masti, rijetko imam koji prištić, pore su mi normalne. Nakon 3 tjedna korištenja dobila sam par prištića koje sam , naravno, raskopala, ali su mi prošli puno brže nego inače. A najvažnije mi je da mi se čelo više ne sjaji i da mi više ne treba transparentni puder za matiranje koji sam stalno nosila sa sobom i svako malo ga nanosila na čelo! Serozinc je postao obavezan dio moje dnevne rutine njege lica

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ kraj za sjaj ”

Serozinc mi je pravo osvježenje! Stvarno i je #krajzasjaj jer sam postala ovisna o Serozincu, obavezno ga nanosim prije make upa i moja koža je potpuno matirana, a ne kao prije već nakon 2 sata mi je t zona puna sjaja, od čega sam bila bolesna. Svakome preporučam Serozinc tko ima problem kao i ja. Ostat ću mu vjerna, stvarno predobar proizvod! Nanosim ga i navečer prije spavanja jer je pravi spas za moje lice. Hvala Vam puno na ovoj divotici

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ 5+ ”

Svoju recenziju sam htjela napisati već 3 dana nakon korištenja Serozinca, no prisilila sam se pričekati, da vidim da li ću promijeniti mišljenje. Nisam! Imam masnu T-zonu, a zbog stresa cijelo lice mi je postalo tempirana bomba. Nisam se nadala nekom većem pomaku, ali rekla bih da se primjeti već par minuta nakon nanošenja. Nema masnog sjaja, upalni procesi su daleko manje vidljivi a make up ne klizi s lica. Za sve koji se ne mogu suzdržati od prčkanja po licu- smiri crvenilo gotovo odmah! Očekivala sam da će mi se lice naviknuti i da će se efekt izgubiti, a nakon par tjedana još uvijek djeluje. Dodatni bonus je extra lako korištenje jer je u spreju, a mini verzija je praktična za ubaciti u torbu. Definitivno proizvod za ubaciti u svakodnevnu rutinu, pripremi lice za noćnu njegu, a ujutro za dugi poslovni dan. Jedino još treba proći test u vručim ljetnim danima, ako to izdrži, kreirali ste malog nobelovca!

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Serozinc ”

Od svoje 12-te godine muku mučim s masnom kožom, crvenilom, bubuljicama i miteserima. Isprobala sam razne kozmetičke preparate po preporukama dermatologa i prijatelja no ništa nije imalo trajni učinak sve do kad nisam isprobala La Roche-Posay Effaclar liniju proizvoda. Više od četiri godine moja svakodnevna rutina njege lice uključuje Effaclar gel i Effaclar Duo (+). Prije par tjedana osvojila sam na nagradnoj igri Serozinc. U 2 tjedna, koliko sam ga intenzivno koristila svaki dan ujutro i uvečer, primjetila sam da se moja koža vidno manje masti i da nema pojave crvenila i iritacija tokom dana. Otopina je blagog mirisa i pakirana u praktičnoj bočici sa sprejem te se stoga lako nanosi i regulira količina. Ovo je proizvod koji me u ovom kratkom roku korištenja oduševio i definitivno postaje dio moje svakodnevne rutine. :)

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ Napokon idealan proizvod za moje lice ”

Dakle, prije par dana dobila sam Serozinc od 50 ml na testiranje i kroz tih par dana intenzivnog korištenja, moja inače problematična i masna koža se smirila i doslovno prodisala. Primjećujem da je onaj ružni sjaj gotovo u potpunosti nestao, koža mi se manje masti. Najvažnije je od svega je to da ću ovaj proizvod svakako nastaviti koristiti i dalje jer uistinu djeluje i ne smeta me sastojcima za kožu lica koja je dobila prijeko potrebnu svježinu. U kvalitetu nisam ni sumnjala.