LA ROCHE-POSAY TERMALNA VODA packshot from Termalna voda, by La Roche-Posay
  • Facebook

LA ROCHE-POSAY TERMALNA VODA

Termalna voda koja umiruje kožu i čini je mekom

3433422404403
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Umiruje osjetljivu kožu nadraženu uslijed djelovanja vanjskih čimbenika (sunce, dermatološki tretmani i dr.) te pomaže u sprječavanju starenja kože. PRIRODAN ANTIOKSIDANS.

sprej 50ml / 150 ml / 300ml

LA ROCHE-POSAY TERMALNA VODA packshot from Termalna voda, by La Roche-Posay

Svojstva

Koža koja je osjetljiva i/ili nadražena uslijed djelovanja vanjskih čimbenika (sunce, dermatološki tretmani i dr.).

Jedinstvena kombinacija minerala i elemenata u tragovima, poput selena, daju termalnoj vodi La Roche-Posay znanstveno dokazana umirujuća, omekšavajuća i antioksidacijska svojstva. Stroga pravila formulacije smanjuju rizik od netolerancije. Pogodno za odrasle i bebe.

UČINKOVITOST PROIZVODA

Klinički dokazana umirujuća i svojstva protiv nadraživanja. Jamstvo prvog europskog termalnog centra isključivo posvećenog dermatologiji.

Rezultati

Mikrokapljice odmah prodiru u kožu za intenzivno i trenutno umirenje.

Savjeti za korištenje

Poprskajte i ostavite da se upije 2-3 minute. Nježno upijte višak.

Sastojci

Osvrti

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Fantazija ”

Ova termalna voda je spas za moju obitelj, ne idemo nikamo bez nje... kod bilo kakve iritacije kože i crvenila (ubod komarca, atopijski dermatitis, crvenilo, iritacija, kad se izgori na suncu pa čak i kod vodenih kožica) ublažuje cervenilo, iritaciju i svrbež jednostavno fantastična je... Koristimo je već punih 6 godina.

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ Klasik na putovanjima ”

Od maturalca u Grčkoj na kojem me spasila od ugriza kukaca i opekotina, do špricanja po žuljevima, spasila me u svim situacijama! A besramno ju koristim i poslije šminkanja, ne znam zašto, ali šminka mi izgleda bolje kad se na kraju našpricam termalnom vodom! A i jako je ugodno, neću lagati! Toliko da ju i dečko nekad ukrade poslije brijanja pa kupujemo veliko pakiranje 😂😂😂

Napisao/la: 

Godine starosti: 35-44 godine

5

“ volim ovu vodu ”

kako u vrućim ljetnim mjesecima kad nas muči znoj i pregrijana koža tako i sada u zimskim mjesecima kada je zrak u prstorijama suh od grijanja ova voda donosi spas koži. Divno hidratizira kožu,njeguje,liječi.

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ Termalna voda ”

Nakon sto sam dobila uzorak ovog
proizvoda, zaljubila sam se u njega.
Toliko osvjezenja licu da, pogotovo sad po ovim vrucim danima. U torbi za plazu on je neizostavni dio kozmetine. :)

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Savršeni suputnik ”

Nadraženu kožu uslijed djelovanja sunca umiruje u trenu,uvjerila sam se još prošlog ljeta u učinkovitost njenu.Nakon depilacije djeluje na moju kožu umirujuće i nježno, za fiksaciju makeup-a isto ju trebam neizbježno, ona umiruje, ona osvježava,ona sve to može,a pomaže i u sprječavanju starenja kože.Primjenjuje se lako,raspršivačem, utrljavati se ne treba, La Roche-Posay termalna voda jednostavno je "dar s neba".Malo "izdanje "uvijek mi je pri ruci , kao dobar suputnik ima posebno mjesto u mojoj torbici. :-) Recenzija se jednostavno ne može ostaviti, nakon bezuspješnih prijava i registracija u LPR Klub, stalno me upućuje na ponovnu prijavu.Tako bezbroj puta. :-)