LA ROCHE-POSAY TERMALNA VODA packshot from Termalna voda, by La Roche-Posay
  • Facebook

LA ROCHE-POSAY TERMALNA VODA

Termalna voda koja umiruje kožu i čini je mekom

3433422404403
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Umiruje osjetljivu kožu nadraženu uslijed djelovanja vanjskih čimbenika (sunce, dermatološki tretmani i dr.) te pomaže u sprječavanju starenja kože. PRIRODAN ANTIOKSIDANS.

sprej 50ml / 150 ml / 300ml

LA ROCHE-POSAY TERMALNA VODA packshot from Termalna voda, by La Roche-Posay

Svojstva

Koža koja je osjetljiva i/ili nadražena uslijed djelovanja vanjskih čimbenika (sunce, dermatološki tretmani i dr.).

Jedinstvena kombinacija minerala i elemenata u tragovima, poput selena, daju termalnoj vodi La Roche-Posay znanstveno dokazana umirujuća, omekšavajuća i antioksidacijska svojstva. Stroga pravila formulacije smanjuju rizik od netolerancije. Pogodno za odrasle i bebe.

UČINKOVITOST PROIZVODA

Klinički dokazana umirujuća i svojstva protiv nadraživanja. Jamstvo prvog europskog termalnog centra isključivo posvećenog dermatologiji.

Rezultati

Mikrokapljice odmah prodiru u kožu za intenzivno i trenutno umirenje.

Savjeti za korištenje

Poprskajte i ostavite da se upije 2-3 minute. Nježno upijte višak.

Sastojci

Osvrti

Napisao/la: 

Godine starosti: 35-44 godine

5

“ Odlična! ”

Cijela obitelj je koristi: ujutro nakon umivanja, navečer prije spavanja i još nekoliko puta dnevno!! Smiruje crvenilo, češanje, nadraženost kože!! Lijepo se raspršuje!!

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ Termalna voda ”

Trenutno osvjezenje, pocela sam ju skroz spricati. Malo pakovanje nosim sa sobom na plazu i u trenu se osjecam svjeze.

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ Spas za osjetljivu kožu ”

Koristim ovu termalnu vodu već jako dugo, i sada sam morala ostaviti svoj komentar. Prilikom bilo kakvih iritacija bila mi je prvi proizvod, ali evo baš sad konkretno ovih dana me opet oduševila. Ovo proljetno sunce me malo više uhvatilo, i lice mi je bilo užasno crveno, nadraženo i peklo me. Nakon jednodnevnog korištenja i prespavane noći ujutro sam se probudila ,a crvenilo se smanjilo za sigurno 80%. Osvježenje i ugoda na koži je neopisiva. Čudo,kratko i jasno.

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Fantazija ”

Ova termalna voda je spas za moju obitelj, ne idemo nikamo bez nje... kod bilo kakve iritacije kože i crvenila (ubod komarca, atopijski dermatitis, crvenilo, iritacija, kad se izgori na suncu pa čak i kod vodenih kožica) ublažuje cervenilo, iritaciju i svrbež jednostavno fantastična je... Koristimo je već punih 6 godina.

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ Klasik na putovanjima ”

Od maturalca u Grčkoj na kojem me spasila od ugriza kukaca i opekotina, do špricanja po žuljevima, spasila me u svim situacijama! A besramno ju koristim i poslije šminkanja, ne znam zašto, ali šminka mi izgleda bolje kad se na kraju našpricam termalnom vodom! A i jako je ugodno, neću lagati! Toliko da ju i dečko nekad ukrade poslije brijanja pa kupujemo veliko pakiranje 😂😂😂