TOLERIANE ULTRA packshot from Toleriane, by La Roche-Posay
  • Facebook

TOLERIANE ULTRA

Intenzivna umirujuća njega

3337872412486
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Intenzivno i dugotrajno ublažava svakodnevni osjećaj neugode kod osoba s kožom sklonom alergijama ili netolerantnom kožom.

Bočica, 100% hermetično, 40ml.

TOLERIANE ULTRA packshot from Toleriane, by La Roche-Posay

Svojstva

Koža sklona alergijama ili netolerantna koža.
Riječ je o pravom podvigu: krajnje minimalistička, beskompromisna i vrlo sigurna formula. Formula koja se svodi na bitno, koja sadrži minimalno sastojaka te koja je pročišćena od svih tvari koje mogu nadražiti kožu ili izazvati alergijsku reakciju. Izrazito minimalistička formula s intenzivnom snagom umirujućeg djelovanja zahvaljujući Neurosensinu, aktivnom sastojku koji djeluje na mehanizme nadraživanja kože. Umirujuće djelovanje pojačano je zahvaljujući novom spoju s umirujućom termalnom vodom La Roche-Posay koja djeluje protiv nadraživanja. Nekomedogeno. Izrazito visoka tolerancija. Testirano na koži sklonoj alergijama. 0% konzervansa / parabena / mirisa / alkohola / boja / lanolina.

UČINKOVITOST PROIZVODA

1. Trenutno olakšanje: umiruje kožu i nadraženost.
2. Dugotrajno olakšanje nakon 4 tjedna: nadraženost i osjećaj peckanja nestaju.          
3. Tolerancija: formula testirana na koži višestruko sklonoj alergijama koja reagira na najmanje dva alergena s popisa europske standardne serije te sukladno jedinstvenom protokolu koji ništa ne prepušta slučaju: 48-satno nanošenje pod okluzivnim zavojem te dvaput dnevno tijekom 4 tjedna.

Rezultati

Trenutno i dugotrajno olakšanje.
Iz dana u dan smanjuje se reaktivnost kože te obnavlja dugotrajan osjećaj ugode.

Savjeti za korištenje

Nanijeti na lice i vrat ujutro i navečer.

Sastojci

Osvrti

Napisao/la: 

Godine starosti: 55-64 godine

5

“ SUPER ”

MOJA KOŠA JE MJEŠOVITA I DEHIDRIRANA PA MI JE DOSTA TEŠKO NAĆI ODGOVARAJUĆE PROIZVODE,OVAJ PROIZVOD MI SE SVIĐA JER ODLIČNO HIDRATIZIRA MOJU KOŽU,POTREBNA JE MALA KOLIČINA ZA CIJELO LICE,BRZO SE UPIJA I NEMA MIRISA ŠTO MI JE DOSTA BITNO.MOJU KOŽU PRETVARA IZ RUŽNOG PAČETA U LABUDA,IZ DEHIDRIRANE SE PRETVARA U MEKU I NAHRANJENU,I OBOŽAVAMM JU KORISTITI U OVO HLADNO JESENSKO VRIJEME

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Toleriane ultra ”

Prije pola godine mi se pojavio osip na licu, i nakon nekoliko krivih terapija sa tabletama i kortikosteroidima koje mi nisu uopce pomogle nego pogoršavale osip počela sam koristiti upravo ovu kremu u kombinaciji s termalnom vodom i lice mi je od tad puno bolje , zapravo to je jedina krema koja na mojoj osjetljivoj koži ne stvara nikakve reakcije

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Čudo od kremice! 💗 ”

Iskreno preporučujem ovu kremicu ako se itko dvoumi oko kupnje! Koža mi se preporodila. Rezultati su vidljivi stvarno brzo. Ne bih je mijenjala ni za sto na svijetu. Hvala La roche posay na ovom čudu u kremici!!

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ Toleriane ultra ”

Kremicu sam otkrila slučajno, preporučila mi ju je teta u ljekarnoj jer sam trazila nesta za osjetljivu kozu i kozu sklonu crvenilu, i sretna sam sto sam ju otkrila. ❤

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ čudo na pumpicu ”

La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluid odlično je hidratirao moju kožu lica. Lice mi se umirilo, crvenilo je nestalo, a dodatne nepravilnosti se nisu pojavile. Dehidracija se smanjila, nažalost ne i u potpunosti povukla, no stanje kože se drastično popravilo.

La Roche-Posay preporučuje

Vidi sve proizvode u liniji