Biljana B 45-54 godine | 3 recenzije

LIPIKAR BAUME AP+

“ Kako da atopična i suha koža postane prošlost : Lipikar! ”

Nakon nekoliko krema preporučenih od strane liječnika,koje se nisu pokazale previše učinkovite (svrbež se možda malo ublažio, ali nije nestao, crvenilo i hrapavost kože se nisu povukli) , stigao nam je tester Lipikar Baume AP+ balzama. Oduševila sam se. Več nakon prvog mazanja mali sin je zaključio da je to "dobja kjema" jer ga mrlje hrapave kože po tijelu nisu više svrbile, a nije bilo ni plakanja navečer nakon kupanja Lipikarom Syndet i ponovnim mazanjem balzamom ( nakon kupanja svrbež je obično evoluirao maksimalno). Nakon 3 dana redovite upotrebe obadva proizvoda (mazali smo ujutro i navečer) , suha koža je postala prošlost! Lipikar koristimo i dalje, a prepiručujem ga baš svima!

Vidi ovaj proizvodVidi sve komentare za ovaj proizvodDodajte svoj komentar
LIPIKAR MLIJEKO ZA TIJELO

“ Oduševljena! ”

Lipikar LAIT mlijeko je savršeno! Izuzetno lako se razmazuje pa nije potrebno puno proizvoda da bi se namazalo cijelo tijelo, a mali sin može s njim sam namazati dostupne dijelove tijela što nam spremanje u krevet pretvara u igru! Brzo se upija i tako nam štedi vrijeme jer ne moramo čekati da se obučemo, a osjećaj koji ostavlja na koži je fantastičan. Nema svrbeža i zatezanja, koža uživa u punom sjaju!

Vidi ovaj proizvodVidi sve komentare za ovaj proizvodDodajte svoj komentar
MICELARNA VODA ULTRA REAKTIVNA KOŽA

“ Najbolji proizvod za reaktivnu kožu! ”

Imam izuzetno osjetljivu i suhu kožu koja reagira i na običnu čistu vodu, zateže, svrbi, peruta se i crveni. LRP micelarna voda je najbolje što sam do sada probala za svoje lice. Osim što savršeno uklanja nečistoće i šminku (nanesenu u obilnim količinama) bez korištenja dodatnih sredstava za umivanje, osjećaja zatezanja i peckanja UOPĆE nema i ne moram više panično što brže nanositi kremu. Koža lica je mekana, ima zdravi sjaj, prestala se ljuštiti, a sami osjećaj nakon čiščenja je samo ugoda!

Vidi ovaj proizvodVidi sve komentare za ovaj proizvodDodajte svoj komentar