Korisnik  | 4 recenzije

MICELARNA VODA ULTRA REAKTIVNA KOŽA

“ Br. 1 u čišćenju lica ”

Dosad sam koristila micelarnu vodu za osjetljivu kožu i budući da jednom prilikom u mojoj ljekarnoj je trenutno nije bilo na stanju, odlučila sam uzeti ovu. I ostala joj vjerna korisnica jer je za moju kožu pun pogodak. Blaga, a istovremeno toliko snažna u temeljitom čišćenju nečistoća. Blagog je neutralnog mirisa i praktičnog pakiranja. Koža nakon čišćenja je meka, čista, hidratizirana. Meni je još jedno otkriće bilo wow- nema peckanja očiju prilikom skidanja make-upa. Ma savršena je.

Vidi ovaj proizvodVidi sve komentare za ovaj proizvodDodajte svoj komentar
LA ROCHE-POSAY TERMALNA VODA

“ Spas za osjetljivu kožu ”

Koristim ovu termalnu vodu već jako dugo, i sada sam morala ostaviti svoj komentar. Prilikom bilo kakvih iritacija bila mi je prvi proizvod, ali evo baš sad konkretno ovih dana me opet oduševila. Ovo proljetno sunce me malo više uhvatilo, i lice mi je bilo užasno crveno, nadraženo i peklo me. Nakon jednodnevnog korištenja i prespavane noći ujutro sam se probudila ,a crvenilo se smanjilo za sigurno 80%. Osvježenje i ugoda na koži je neopisiva. Čudo,kratko i jasno.

Vidi ovaj proizvodVidi sve komentare za ovaj proizvodDodajte svoj komentar
LIPIKAR BAUME AP+

“ Najbolji balzam za suhu kožu ikada ”

Dobivši uzorak ovog balzama, koristila sam ga za svoju djevojčicu koja ima izuzetno osjetljivu i suhu kožu i to tri dana zaredom. Dosad smo koristili jedan drugi balzam koji nam je odgovarao. Nakon korištenja vašeg proizvoda rezulat je fantastičan. Koža joj je meka, hidratizirana, nema crvenila i češanja. Tekstura je odlična, lako se razmazuje i brzo upija, nema parfema sto nam je izuzetno važno. Ako jedna četverogodišnja djevojčica uočava razliku i osjeti promjenu na svojoj koži što ja više mogu dodati, nego vam zahvaliti. Definitivno postaje dio naše svakodnevne rutine.

Vidi ovaj proizvodVidi sve komentare za ovaj proizvodDodajte svoj komentar
LIPIKAR SYNDET AP+

“ Lipikar Sydent AP+ čista petica! ”

Budući da godinama imam problema sa suhom i nadraženom kožom sklonom iritaciji, strogo pazim na proizvode koje ću koristiti u svakodnevnoj rutini. Dobivši uzorak Syndet AP+ i Syndet AP+ balzama, odlučila sam ih odmah isprobati. I naravno, nisam požalila. Izuzetno je ugodne teksture, blag i nježan, nema parfema. Koža nakon pranja je meka, hitratizirana i podatna. Koristila sam ga i za pranje svoje djevojčice i dječaka koji također imaju problema sa suhom kožom i oduševila sam se- nema više češanja. Konkretno u mom slučaju, nakon pranja obavezno je bilo nanošenja mlijeka ili balzama na tijelo. Nakon pranja sa Syndetom AP+ to više nije potrebno i ja sam više nego oduševljena i još uvijek začuđena. Koža je čista, meka, glatka i hidratizirana. Hvala Vam na ovom proizvodu koji postaje nezaobilazan dio naše svakodnevne rutine.

Vidi ovaj proizvodVidi sve komentare za ovaj proizvodDodajte svoj komentar