Korisnik  | 3 recenzije

TOLERIANE NJEGUJUĆI GEL ZA PRANJE LICA

“ Innovation! ”

Nježan, ne izaziva crvenilo, nema peckanja, nema zatezanja...OTKRIĆE... Vaši proizvodi mi pomažu da izađem na kraj sa svim manama na licu. Ne trebam vise ni puder, ni ko zna kakve proizvode da bi prekrila mane. Cijena sitnica naspram drugih proizvoda kojih sam probala. Mislim da ste dobili jos jednu vjernu mušteriju koja će vam se uvijek vraćati. Hvala Vam što ste mi vratili samopouzdanje i osmijeh na lice.Na kraju krajeva to je ono najbitnije :)

Vidi ovaj proizvodVidi sve komentare za ovaj proizvodDodajte svoj komentar
TOLERIANE SENSITIVE 
SMIRUJUĆA HIDRATANTNA NJEGA KOJA ŠTITI KOŽU

“ Savršenstvo! ”

Ne znam kojim riječima točno da opišem ovu kremu koliko je savršena? Nježna, ne izaziva crvenilo, nema peckanja, nema zatezanja, hidratizira, hrani kožu, nema masnih tragova i ne pojavljuju se prištići nakon nje, a to je ono što mi je najvažnije jer imam osjetljivo lice...OTKRIĆE GODINE... Vaši proizvodi mi pomažu da izađem na kraj sa svim manama na licu. Konačno ja pobjeđujem u borbi s kožom, a ne ona kako je to do sad bilo. Ne trebam vise ni puder, ni BB kreme, ni ko zna kakve proizvode da bi prekrila mane. Cijena sitnica naspram drugih proizvoda kojih sam probala, a nisam primjetila neke razlike kako s Vašom kremom. Mislim da ste dobili jos jednu vjernu mušteriju koja će vam se uvijek vraćati. Hvala Vam što ste mi vratili samopouzdanje i osmijeh na lice. Na kraju krajeva to je ono najbitnije. Nastavite u istom pravcu i Vaše vjerne mušterije stoje uz Vas kako što ste i Vi do sad s Vašom njegom bili uz nas :)

Vidi ovaj proizvodVidi sve komentare za ovaj proizvodDodajte svoj komentar
EFFACLAR DUO (+)

“ Najbolja do sad! ”

Koristim ovu kremu svakodnevno ( vazno je drzati se uputa nanosit je i ujutro i navecer) vec neko vrijeme i zaista djeluje na problematicne djelove lica. Ne nastaju novi, a koza je mekana na dodir... moja preporuka svima koji se bore s aknama, crvenilom, pristicima i minteserima. Nije trik zaista djeluje nakon samo 2 tjedna rezultati su vec bili i vise nego zadovovoljavajuci! Nastavit cu koristit i dalje jer zbilja pomaze 😘

Vidi ovaj proizvodVidi sve komentare za ovaj proizvodDodajte svoj komentar