Korisnik  | 4 recenzije

EFFACLAR GEL

“ Obavlja posao! ”

Ovo je jedan od meni najdražih gelova za umivanje. Lako se pjeni i odlično čisti lice. Probala sam i skidati makeup njime i pokazao se odličnim. Nježan je i ne isušuje lice, a miriši božanstveno! Što se tiče samih nepravilnosti, smatram kako nije imao nekakvih prevelikih učinaka, ali to je i razumljivo za gel za umivanje. Ali svakako je pridonio cjelokupnoj rutini protiv nepravilnosti. Također mi se sviđa što dolazi u više veličina.

Vidi ovaj proizvodVidi sve komentare za ovaj proizvodDodajte svoj komentar
SEROZINC

“ Čista petica! ”

Imam masnu kožu lica koja je nakon tri sata jako zasjaji. Serozinc sam koristila ujutro prije makeupa i navečer poslije umivanja. Kroz dva tjedna Serozinc je produžio vrijeme potrebno da mi se lice zasjaji za sat i pol! Zaista nisam očekivala da će proizvod tako brzo djelovati i da ću uopće moći vidjeti učinak, ali jesam. Također sam znala našminkano lice pošpricati Serozincom kako bih spriječila mogući cakey look i tu se isto pokazao izvrsnim. Sada na kraju dana i dalje mi se lice zasjaji, ali tada to više djeluje kao onaj zdravi sjaj, a ne prekomjerna masnoća. I same pohvale na samo tri sastojka u proizvodu jer to je pravi primjer kako nije bitna kvantiteta proizvoda već kvaliteta.

Vidi ovaj proizvodVidi sve komentare za ovaj proizvodDodajte svoj komentar
EFFACLAR DUO(+) UNIFIANT

“ Holy grail proizvod! ”

Godinama sam koristila i obožavala LRP Effaclar duo + kremicu, a ova nazovimo je nadogradnjom me oduševila! Dovoljno je za reći kako otkad je imam, iz upotrebe sam izbacila pudere za dnevni look. Dakle, ova kremica pruža zavodoljavajuće srednje prekrivanje koje uz korektor raste do potpunog. Lijepo sjeda na lice (kao i duo +) i lako se razmazuje. Nakon korištenja na licu ostavlja zdravi sjaj, a ukoliko se lice potom matira, učinak traje iznenađujuće dugo. S obzirom da sam svijetlog tena, bojala sam se da će mi Light nijansa biti pretamna, ali boja se tako lijepo stapa da ne mogu biti sretnija. Također, na licu mi nije napravila nikakav nered, već suprotno, drži ga pod kontrolom. Jedino još nisam primjetila da mi je očistio pore, ali to mu ne uzimam za zlo. Miris je tipičan za duo + kremicu koji obožavam. Svakako bih ovu kremicu preporučila svim tinejđerima da ne stavljaju teške pudere na lice u nadi prekrivanja nepravilnosti, već Unifiant, jer je iznimno lagan, a ujedno i pomaže u tretiranju nepravilnosti. Čak i ako lice nema nepravilnosti, Unifiant je odlična preventiva što ovu kremu čini idealnu za sve tipove kože.

Vidi ovaj proizvodVidi sve komentare za ovaj proizvodDodajte svoj komentar
MICELARNA VODA ULTRA REAKTIVNA KOŽA

“ Odlična! ”

Ova micelarna me jednostavno oduševila. Tako lako njom skinem sav makeup, čak i onaj vodootporan! Nježna je za lice te ne pecka u dodiru s očima što večina micelarnih radi. Ne isušuje kožu, nije mi izazvala nikakav nered na licu te nije izazvala nepotrebno crvenilo kože. Također mi se veoma sviđa što nema sapuna ni parfema u sastavu jer oni uvijek negativno djeluju na moje lice zatvarajući pore. Definitivno preporučujem!

Vidi ovaj proizvodVidi sve komentare za ovaj proizvodDodajte svoj komentar