free from spots

Preko 80 % tinejdžera ima problem s aknama.

Niste sami!

f_banner_small_ffs-teenager.jpg (GettyImages)

"Bubuljice na moj veliki dan. UPOMOĆ!"

Ljudski je um poput superračunala. Unutar desetine sekunde skeniramo lice ispred nas i u trenu izvlačimo sve moguće zaključke o osobi. Prvi dojam je zaista važan.

FFS Mag article 30747 : Main article image (LP50108)

Najveći neprijatelj prvog dojma? To je svakako za raspravu, ali akne su jaki kandidat. One mogu narušiti saopouzdanje i samopoštovanje pretvarajući odvažnu osobu u nekoga tko se skriva od tuđih pogleda. Istina je da akne imaju moć zasjeniti svakakve posebne trenutke u životu jedne osobe.

Uzmimo za primjer talentiranu studenticu. Mlada je, jedinstvena i odlučna. Godinama je gradila svoj CV do savršenstva. Ovo je njen trenutak. Ima potencijala. A opet, taman pred taj dugoočekivani intervju za posao, njoj je samo jedna stvar na pameti: bubuljice... 


Ili zamisli naprimjer slatkog dečka koji se sprema na spoj svojih snova. Hipsterska brada: ima. Opušten stil: ima. Ima osobnost i stil, zaslužuje da prvi dojam bude dobar! ... Ali njemu samo jedna riječ piše posred čela: bubuljice...

Ako su akne najveći neprijatelj prvog dojma, njegov spasitelj mora biti samopouzdanje. Vjera u sebe je zarazna, no ponekad joj je potrebna pomoć. I tu osobe sklone aknama preuzimaju kontrolu! Njihov heroj je tonirana krema s pigmentima prirodnog izgleda koja u trenu ujednačuje ten dok aktivni sastojci dugoročno tretiraju nepravilnosti i tragove.
Razvedri se, čak i hipsteri mogu prikriti svoje nepravilnosti.

Isprobaj toniranu njegu za kožu na svoj veliki dan: neka tvoj prvi dojam bude kakvog i zaslužuješ.


Ovaj je članak predviđen samo u svrhu općeg informiranja. Potrebno je zatražiti savjet od stručnjaka prije početka novog režima ili načina ponašanja.

Svi članci o: bubuljice, akne, moj veliki dan,

33369
|||

Tvoja primjerena rutina njege kože

ČIŠĆENJE
Img_ČIŠĆENJE

Otkrij više

KOREKCIJA
Img_KOREKCIJA

Otkrij više

KOREKTIVNI MAKEUP
Img_KOREKTIVNI MAKEUP

Otkrij više

Otkrij više o njezi aknama sklone kože