free from spots

Otkrij sve što trebaš znati kako bi se bolje borio protiv akni i osjećao samopouzdanije.

Kako pripremiti aknama sklonu kožu za make-up?

Za one s aknama sklonom kožom prekrivanje je često ključ brzih rezultata i trenutačne transformacije. Međutim, mitovi oko make-upa mogu biti zbunjujući i zabrinjavajući za one koji žele prikriti nepravilnosti bez izbijanja bubuljica. Priprema kože prije nanošenja make-upa neophodan je korak za postizanje besprijekornog učinka...

FFS Mag article 30779 : Main article image (GettyImages-78432727)

Korak 1: Priprema čiste baze

Koristi Effaclar Sensitive Skin Micellar Water za čišćenje tvoje kože sklone nepravilnostima prije nanošenja bilo kojeg proizvoda, to će te osvježiti. Potom nanesi Effaclar Astringent Lotion jednom dnevno kako ne bi nadražio kožu. To će pomoći suziti pore i tonificirati kožu te istovremeno ukloniti stanice mrtve kože s površine. 

Korak 2: Odaberi primjerenu hidratantnu njegu

Za one koji brinu oko postojanosti svog make-upa, baza (primer) dobar je odabir ako se želiš osjećati samopouzdano glede prekrivenosti nepravilnosti. Većina baza hidratizira kožu i ujednačuje ton kože što ih čini odličnim korakom prije nanošenja pudera.
Za osobe s nepravilnostima salicilna kiselina i LHA svojim keratolitičkim djelovanjem uklanjaju mrtve stanice kože i piliraju pore. Istovremeno niacinamid djeluje na upaljenu kožu i nepravilnosti. Ovi se sastojci nalaze u proizvodu Effaclar DUO [+] što ga čini odličnom make-up bazom za one s aknama sklonom kožom.
Zbog kombinacije Airliciuma i Carnosinea Effaclar K(+) predstavlja savršenu bazu za make-up ako imaš masnu kožu s miteserima. Airlicium je sastojak nevjerojatne moći apsorpcije i upija sebum u količini i do 100 puta većoj od njegove težine. Carnosine u njezi Effaclar K(+)  uklanja mitesere pomoću svojih antioksidacijskih svojstava. Kombinacija ovih snažnih sastojaka matira kožu i priprema je za make-up te tretira masnu kožu i probleme s miteserima.
Za osobe sa sjajnom kožom Effaclar Mat odlična je alternativa tradicionalnim bazama. Sadrži Perlite, sastojak koji matira kožu prije nanošenja make-upa. Effaclar Mat upotrebljavaj za hidrataciju kože bez masnoga sjaja.

Sa savršeno pripremljenom kožom spremni ste za nanošenje make-upa!

Ovaj je članak predviđen samo u svrhu općeg informiranja. Potrebno je zatražiti savjet od stručnjaka prije početka novog režima ili načina ponašanja.

Svi članci o: akne, maku-up, koža,

33369
|||

Tvoja primjerena rutina njege kože

ČIŠĆENJE
Img_ČIŠĆENJE

Otkrij više

KOREKCIJA
Img_KOREKCIJA

Otkrij više

KOREKTIVNI MAKEUP
Img_KOREKTIVNI MAKEUP

Otkrij više

Otkrij više o njezi aknama sklone kože