free from spots

Otkrij sve što trebaš znati kako bi se bolje borio protiv akni i osjećao samopouzdanije.

Otkrijte priču YouTubera

Saznajte više o priči Sonye Esman o koži sklonoj aknama i otkrijte vrlo korisne savjete.

Možete li se predstaviti?

Moje ime je Sonya Esman, imam 20 godina, rođena sam u St. Petersburgu, Rusija, odrasla sam u Torontu, Kanada, ali sada živim u Los Angelesu. Kada me ljudi pitaju što radim, obično odgovaram "Ja sam profesionalno ljudsko biće". Ne volim označavati ono što radim, jer sam takva osoba koja je svugdje sa svojim hobijima i interesima. Pretpostavljam da bi autsajder rekao da sam bloger za modu, putovanja, životni stil, ljepotu i glazbu. Zabavna činjenica o meni je da se budim svako jutro u 6 ujutro, bez budilice, i obavljam sav svoj posao u rasponu od tri sata, ali radije vježbam prije odlaska na spavanje.

Zašto ste odlučili postati YouTuberom?

Ne mislim da sam nužno "izabrala" postati Youtube. Htjela sam se povezati s ljudima, a YouTube je daleko najosobniji i najučinkovitiji način komuniciranja s milijunima ljudi, i na neki način učini ih tvojim prijateljima. Oduvijek sam željela biti glumica, pa je YouTube bio nevjerojatan način da se izrazim i razgovaram s istomišljenicima.

Koja je tvoja osobna priča s aknama?

Patila sam s aknama cijelu mladost. Imala sam stvarno masnu t-zonu u pubertetu, a većina mojih akni imala je oblik u začepljenim porama, lošu teksturu kože, a često i cistične akna na licu i ramenima. Sjećam se kako sam hodala u školskom hodniku, a djeca su mi dozivala imenom lijekova protiv akni, kao da je to moje ime. Agencije za modeliranje rekle bi mi da sam morala "popraviti lice", iako sam činila sve što sam mogla, sa svojim znanjem i moći. Otišla sam kod dermatologa, samo da bi mi prepisao antibiotike, a kad sam ih pogledala, liječnici su rekli da se akne pogoršavaju nakon prestanka uzimanja antibiotika. Također sam imala vrlo, vrlo čistu prehranu - a ipak moje akne nisu popuštale. Jedine dvije stvari koje su mi pomogle u tom procesu su pronalaženje pravog svakodnevnog sustava rješavanja nepravilnosti i strpljenje.

Tvoja primjerena rutina njege kože

ČIŠĆENJE
Img_ČIŠĆENJE

Otkrij više

KOREKCIJA
Img_KOREKCIJA

Otkrij više

KOREKTIVNI MAKEUP
Img_KOREKTIVNI MAKEUP

Otkrij više