free from spots

Otkrij sve što trebaš znati kako bi se bolje borio protiv akni i osjećao samopouzdanije.

"Riješili smo se upalnih akni naše kćeri"

Laura je imala akne nekoliko mjeseci, no riješila ih se uz pomoć dermatologa i sad ponovno ima čistu kožu. Saznaj kako uz pojašnjenja njene majke Katarine.

Kontekst

Katarina, kad su se pojavile akne kod vaše kćeri?

Kod moje se kćeri Laure nešto akni pojavilo oko 14. godine. Baš usred adolescencije! 

Simptomi

Kako su se manifestirale?

Na početku je imala tek nekoliko bubuljica i malih nepravilnosti na licu, no vrlo brzo je problem postao rašireniji. Tijekom ljetnih praznika bubuljice su nestale. Bila je presretna! Nažalost, nekoliko tjedana nakon povratka u školu problem se vratio.

Rješenje

Što ste odlučili?

Kako bismo pronašli rješenje za akne, zakazali smo pregled kod dermatologa. Objasnio nam je da je sunce zapravo lažni prijatelj akni. Laura je tako odustala od isušivanja akni na suncu. Dermatolog ju je naučio i kako se svakodnevno brinuti o svojoj koži.  Ovaj joj je razgovoruz sredstva za čišćenje kože, posebnu kremu za masnu kožu i nekomedogeni make-up omogućio da počne iznova. Dermatolog joj je propisao i lijek kojeg nanosi na zahvaćena područja.

Zahvaljujući svim ovim mjerama akne moje kćeri vidljivo su se smanjivale iz mjeseca u mjesec, a nakon godinu dana potpuno su nestale. Konačno smo se riješili njenih upalnih akni! Lauri se vratilo samopouzdanje kojeg su joj akne oduzele. Baš ju je lijepo vidjeti da se ponovno smije i uživa u uređivanju svakoga jutra!

Ovaj je članak predviđen samo u svrhu općeg informiranja. Potrebno je zatražiti savjet od stručnjaka prije početka novog režima ili načina ponašanja.

Svi članci o: akne, bubuljice,

33370
|||

Tvoja primjerena rutina njege kože

ČIŠĆENJE
Img_ČIŠĆENJE

Otkrij više

KOREKCIJA
Img_KOREKCIJA

Otkrij više

KOREKTIVNI MAKEUP
Img_KOREKTIVNI MAKEUP

Otkrij više

Otkrij više o njezi aknama sklone kože