free from spots

Otkrij sve što trebaš znati kako bi se bolje borio protiv akni i osjećao samopouzdanije.

Trenutačni rezultati kod akni u digitalnom dobu

"Želim da akne nestanu. SADA."

Filmovi, glazba i igre prenose se uživo na digitalnim uređajima. 
Dostava isti dan uz samo jedan klik. A kad govorimo o socijalizaciji, mi smo hiperpovezani. Stoga ako je hitno postalo normalno, razumljivo je da loše vijesti teško prihvaćaš: većini tretmana za akne potrebno je do 6 tjedana da počnu djelovati.                                                   

FFS Mag article 30756 : Main article image (GettyImages)

A kultura snimanja selfija samo povećava uloge. Kod selfija je važno uhvatiti trenutak, no mogu prestati biti zabavni i spontani kod 90% mladih koji imaju akne. Ako želiš postići izglancano savršenstvo današnjih reality zvijezda, uvijek postoji photoshop i make-up.
No puderi loše kvalitete koji se nanose u teškim slojevima i neprimjereno uklanjanje šminke na kraju dana mogu doprinijeti ovom opakom ciklusu kod aknama sklone kože.

Tradicionalni tretmani za akne: prespori za digitalno doba

Naravno, krajnje rješenje za aknama sklonu kožu je tretiranje uzroka, a to znači posjeta dermatologu. No u svijetu trenutačnih rezultata čak i vrhunski tretmani mogu se činiti presporima. "Nažalost, prosječan tinejdžer jednostavno nema strpljenja biti uporan s tretmanom - polovica njih jednostavno odustaje."2 dr. Philippe Beaulieu

Tonirani tretmani: vaši novi heroji u borbi protiv akni

Nem više čekanja tjednima za rezultate, posljednje  formule savršeno odgovaraju današnjem svijetu trenutačnog zadovoljenja. Njihovi prirodni pigmenti u sekundi ujednačuju ten. I na kraju, aknama sklona koža spremna je za selfie. U trenu.

A dobre vijesti i dalje dolaze...

Zahvaljujući učinku trenutačnog zadovoljenja vjerojatno ćeš se držati tretmana što znači da će aktivni sastojci tretirati nepravilnosti dubinski. Dobitna kombinacija!

Tvoj heroj – Tonirana njega protiv akni

1 Haute Autorité de Santé (French healthcare authority) October 2015 press release

Ovaj je članak predviđen samo u svrhu općeg informiranja. Potrebno je zatražiti savjet od stručnjaka prije početka novog režima ili načina ponašanja.

Svi članci o: akne, društvo,

33369
|||

Tvoja primjerena rutina njege kože

ČIŠĆENJE
Img_ČIŠĆENJE

Otkrij više

KOREKCIJA
Img_KOREKCIJA

Otkrij više

KOREKTIVNI MAKEUP
Img_KOREKTIVNI MAKEUP

Otkrij više

Otkrij više o njezi aknama sklone kože