Panel 1:
Panel 1:
Panel 2:
Panel 2:
Panel 3:
Panel 3:
Panel 4:
Panel 4:
Novo
ZA SVAKODNEVNU
UV ZAŠTITU I ANTI-AGEING KOREKCIJU
S hijaluronskom kiselinom, niacinamidom i feniletil rezorcinolom

Nova generacija svakodnevne zaštite protiv starenja koja štiti i uklanja znakove starenja nakon 4 tjedna. Pruža zaštitu širokog spektra i dermatološke korektivne aktivne sastojke poput hijaluronske kiseline, niacinamida i feniletil rezorcinola.

KAKO SE NANOSI
Svako jutro ravnomjerno je nanesite na cijelo lice kao posljednji korak u svojoj rutini njege kože, a prije nanošenja dekorativne kozmetike.

Iznimno lagana krema koja pruža hidrataciju tijekom 24 h. Ne sadrži ulje i pruža baršunasti osjećaj na koži. Hipoalergenska. Nekomedogena. 

ZAŠTITA
Ovaj proizvod omogućuje nova linija CELLOX-B3 TECH™ zahvaljujući drometrizol trisiloksanu (Mexoryl XL), koji je osmišljen kako bi se smanjio broj oštećenja uzrokovanih UVA/UVB i IC-A zračenjem te onečišćenjem. Pruža zaštitu širokog spektra, odbija čestice onečišćenja i njihovo vezanje na kožu te štiti od oksidativnog stresa uzrokovanog onečišćenjem i IC-A zračenjem.

UKLANJANJE 
Učinkovitost u borbi protiv starenja s dermatološkim korektivnim aktivnim sastojcima [fragmentirana hijaluronska kiselina + feniletil rezorcinol + niacinamid]

Nakon nekoliko desetljeća istraživanja brend La Roche Posay došao je do važnih saznanja o utjecaju UV zračenja na kožu, posebno kada je ono povezano s onečišćenjem i oksidacijom, zbog čega se stvaraju vidljiva i nevidljiva oštećenja, poput tamnih mrlja, bora i gubitka elastičnosti.
Napokon smo razvili proizvod koji, osim što štiti vašu kožu, ujedno i uklanja sva postojeća oštećenja s klinički dokazanim rezultatima te pruža teksturu koja je ugodna za osjetila. 
Ispitana pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom. Hipoalergenska. Nekomedogena.

Validity after opening:
24 mjeseca
  • Pumpica
  • Odrasli
  • High Protection
  • Lice
    Vrat