Panel 1:
Panel 1:
Panel 2:
Panel 2:
Panel 3:
Panel 3:
Panel 4:
Panel 4:
Panel 5:
Panel 5:
Panel 6:
Panel 6:
OSJETLJIVA DJEČJA KOŽA
Vrlo visok stupanj zaštite. NANIJETI NA MOKRU KOŽU. NE OSTAVLJA BIJELE TRAGOVE.
ANTHELIOS DERMO-PEDIJATRIJSKI GEL-LOSION ZA MOKRU KOŽU SPF50+ / UVA-PF 25 je proizvod za zaštitu od sunca ispitan od dječjih dermatologa, koji osjetljivoj dječjoj koži pruža vrlo visoku zaštitu širokog spektra (UVA+UVB). Nevidljivi gel koji na koži stvara hidrofobni sloj koji pomaže odbiti vodu. Visoki zaštitni faktor 50+ je očuvan, čak i kad se nanosi na mokru kožu. Vrlo vodootporna.

KAKO NANIJETI:
Proizvod za zaštitu od sunca nanesite neposredno prije izlaganja.
Nanosite svaka 2 sata, često izdašno kako biste održali zaštitu, poglavito nakon plivanja, znojenja ili brisanja ručnikom. Zaštitite djetetovu nježnu kožu u svakom trenutku, posebice kad se igra na otvorenom. Djeca mlađa od 3 godine ne bi se smjela izlagati izravnoj sunčevoj svjetlosti. Samo za površinsku primjenu.
Osvježavajući i lagani gel koji se vrlo lako nanosi na morku ili suhu kožu, nemastan. Neljepljiv. Kad se nanosi na mokru kožu, ne ostavlja bijele tragove.
S termalnom izvorskom vodom La Roche-Posay
Vrlo visok stupanj zaštite. Vrlo vodootporna. SPF50+ je očuvan, čak i kad se nanosi na mokru kožu.

Za osjetljivu dječju kožu. Prikladan za kožu alergičnu na sunce.
Hipoalergijska. Fotostabilan.
Patentirana tehnologija filtriranja XL-PROTECT, pruža vrlo visok stupanj zaštite širokog spektra UVA/UVB i pomaže pri zaštiti od oštećenja uzrokovanih zagađenjem i infracrvenim zračenjem.

TEHNOLOGIJA WETSKIN
, nevidljivi gel koji na koži stvara hidrofobni sloj koji pomaže odbiti vodu. Visoki zaštitni faktor 50+ je očuvan, čak i kad se nanosi na mokru kožu.
Ispitana pod nadzorom dermatologa i pedijatara. Ispitano na alergije. Bez mirisa

La Roche-Posay Anthelios preporučuje 60.000 dermatologa širom svijeta*
*Izvor: Istraživanje dermato-kozmetičkog tržišta koje je provela IQVIA i drugi partneri (Ipsos, TNS) od rujna 2017. do kolovoza 2018. među dermatolozima u 61 zemlji.

Valjanost nakon otvaranja:
12 mjeseci
  • Tuba
  • Djeca
  • Very high protection
    8hr moisturizing
  • Lice
    Tijelo