Panel 1:
Panel 1:
Novo
PROTIV HIPERPIGMENTACIJE
SVAKODNEVNI KOREKTIVNI PROIZVOD ZA ZAŠTITU OD SUNCA ZA HIPERPIGMENTACIJU
Nova generacija proizvoda za zaštitu od sunca koja štiti od fotostarenja koje uzrokuje svakodnevno izlaganje suncu te pomaže vidljivo ublažiti hiperpigmentaciju kože. Pruža zaštitu od širokog spektra UV zračenja, onečišćenja i oksidacije s dermokozmetičkim korektivnim aktivnim sastojcima, poput procerada, niacinamida i mineralnih pigmenata. Dostupan je u dvije nijanse. 

KAKO SE NANOSI: 
Za svakodnevnu upotrebu nanesite na čistu kožu kao završni korak rutine za njegu kože. Izbjegavajte područje oko očiju. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljito isperite.
Tonirana krema. Visoka razina prekrivanja. Dvije nijanse. 
ŠTITI
Ovaj proizvod omogućuje nova linija CELLOX-B3 TECHTM s drometrizol trisiloksanom (Mexoryl XL), a osmišljen je kako bi se smanjio broj oštećenja stanica koja uzrokuju UVA/UVB i IC-A zračenje te zagađenje. Pruža zaštitu od širokog spektra, odbija čestice onečišćenja i njihovo vezanje na kožu te štiti od oksidativnog stresa uzrokovanog zagađenjem i IC-A zračenjem.

ISPRAVLJA
Učinkovita njega kože protiv hiperpigmentacije s dermokozmetičkim korektivnim aktivnim tvarima [procerad + niacinamid] i mineralnim pigmentima.

90 % ISPITANIKA ODMAH JE ZAMIJETILO UJEDNAČENIJI TEN KOŽE*

SPRJEČAVA 50 % HIPERPIGMENTACIJE uzrokovane vidljivom svjetlošću**

*Potrošački test – 40 žena
**Kliničko ispitivanje u usporedbi s tretiranim područjem na 21 dobrovoljnom ispitaniku nakon 4 dana izlaganja vidljivoj svjetlosti (144 J/cm2 sa solarnom simulacijom ekvivalentnom izlaganju izravnoj sunčevoj svjetlosti u trajanju od 1 h u podne). 
Nakon nekoliko desetljeća istraživanja brend La Roche Posay došao je do važnih saznanja o utjecaju UV zračenja na kožu, posebno kada je ono povezano s onečišćenjem i oksidacijom, zbog čega se stvaraju vidljiva i nevidljiva oštećenja, poput tamnih mrlja, bora i gubitka elastičnosti.
Napokon smo razvili proizvod koji, osim što štiti vašu kožu, ujedno i korigira sva postojeća oštećenja s klinički dokazanim rezultatima te pruža teksturu koja je ugodna za osjetila.
Testirana pod dermatološkim nadzorom. Hipoalergeno. Visoka tolerancija.


12 mjeseci

DERMOKOZMETIČKE AKTIVNE TVARI
ZA UČINKOVITU NJEGU KOŽE

NIACINAMID

SVAKODNEVNI KOREKTIVNI PROIZVOD ZA ZAŠTITU OD SUNCA ZA HIPERPIGMENTACIJU

PURIFIED MINERAL PIGMENTS

Protects against visible light.

DOKAZANA UČINKOVITOST
KLINIČKI REZULTATI 

ISPRAVLJA
Učinkovita njega kože protiv hiperpigmentacije s dermokozmetičkim korektivnim aktivnim tvarima [procerad + niacinamid + mineralni pigmenti] 
REZULTATI
90 % ispitanika zamijetilo je ujednačeniji ten kože*
Sprječava 50 % hiperpigmentacije uzrokovane vidljivom svjetlošću**
*Potrošački test– 40 žena 
**Kliničko ispitivanje u usporedbi s tretiranim područjem na 21 dobrovoljnom ispitaniku nakon 4 dana izlaganja vidljivoj svjetlosti (144 J/cm2 sa solarnom simulacijom ekvivalentnom izlaganju izravnoj sunčevoj svjetlosti u trajanju od 1 h u podne)

KOJI PROIZVOD
TREBATE?

ILI