Zlatna pravila

4 dobre navike za pravilnu njegu Vaše kože na suncu

Img_4 dobre navike za pravilnu njegu Vaše kože na suncu

Kako biste spriječili da sunce šteti Vašem zdravlju, zaštitite kožu prije izlaganja. 4 navike za izbjegavanje svih opasnosti

Sammenheng

Izbjegavajte izlaganje kad je sunce najjače.

Nanosite zaštitno sredstvo u dovoljnoj količini neposredno prije izlaganja.

Rule 2

Ne izlažite djecu mlađu od 3 godine izravno na sunce.

Ako je izlaganje neizbježno, odjeća je najučinkovitije sredstvo zaštite. Nakon plivanja obrišite dijete ručnikom i ponovno nanesite zaštitno sredstvo za djecu, čija je tekstura otporna na vodu i pijesak te vidljiva tijekom nanošenja.

Rule 3

Zaštitite se odjećom, šeširićem i naočalama s UV filtrom.

Ne nudi sva odjeća istu razinu zaštite: učinkovitost ovisi o vrsti tkanine. Proizvođači su razvili posebnu UV zaštitu uporabom različitih tehnika: vrlo gusto tkana vlakna ili tkanine  s UV filtrima. Crna boja tkanine daje višu zaštitu od bijele. Zaštita se smanjuje s vlažnosti.

Rule 4

Nanesite dovoljnu količinu proizvoda.

„Dva su sloja bolja od jednog." Ne zaboravite uši, stražnji dio vrata i stopala. Ponavljajte nanošenje otprilike svaka 2 sata ili nakon plivanja ili prekomjernog znojenja (čak i kod vodootporne formule). Postoji cijeli niz tekstura (krema, tekućina, gel, mlijeko za tijelo, stik) za svačije potrebe i želje. Dokazano je da korisnici radije ponavljaju nanošenje proizvoda čija im se tekstura sviđa, što pridonosi učinkovitoj zaštiti.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci