Koža Vaše bebe

Osjetljiva po prirodi:
Iako je fiziologija Vaše kože i kože Vaše bebe ista, 
one funkcioniraju drugačije

Hidratacija kože Vaše bebe - ključni korak

Img_Hidratacija kože Vaše bebe - ključni korak

Dobro hidratizirana koža je mekša i bolje zaštićena od vanjskih utjecaja. Isto vrijedi i za kožu Vaše bebe. Kako bismo je očuvali i zaštitli od vanjskih utjecaja, važno je kombinirati pravu rutinu i dobro odabrano hidratantno sredstvo.

Koža koja je prirodno manje hidratizirana

Iako je bebina koža iste građe kao koža odraslih, potrebna joj je dodatna pažnja pošto još nije razvila iste funkcije i značajke. Bebine znojne žlijezde ne funkcioniraju u potpunosti sve do 10. godine starosti što može rezultirati nepravilnom hidratacijom, većom osjetljivošću na vanjske utjecaje i osjetljivošću na iritanse.

Koža Vaše bebe posebno je osjetljiva zbog čestog kupanja i promjena pelena tijekom dana što je čini sklonijom isušivanju, iritacijama i suhoći. Sve te pojave oštećuju barijeru kože.

Za osjećaj ugode Vaše bebe i zaštitu njene kože od vanjskih utjecaja važno je svakodnevno hidratizirati lice i tijelo primjerenim proizvodom koji je istovremeno učinkovit i nježan.

Lipikar proizvodi: proizvodi po mjeri dojenčadi i beba

Laboratorij La Roche-Posay posvećen je osjetljivoj koži i formulirao je LIPIKAR liniju hidratantnih proizvoda koji zadovoljavaju posebne zahtjeve hidratacije kod beba:

  • 1LIPIKAR Fluide je koncentrirana hidratantna smirujuća formula koja poštuje integritet kože beba pri svakodnevnoj uporabi.

Preporuka:

Umasirajte laganim, kružnim pokretima  LIPIKAR Fluide u kožu: osim što hidratizira kožu Vaše bebe, masaža pruža dugotrajan osjećaj ugode.

  • 2LIPIKAR Baume AP+ je posebno formuliran da zadovolji potrebe  vrlo suhe kože sklone atopiji. Značajke kože sklone atopiji su pojava crvenih mrlja i svrbež,  te jaka suhoća koja utječe na kvalitetu života bebe. U jednom jednostavnom koraku  LIPIKAR Baume AP+ hrani, smiruje i pomaže kod obnove kožne barijere. Balzam djeluje na način da prorjeđuje epizode jake suhoće te pruža osjećaj ugode i dobrostanja.

Preporuka:

Nanesite  LIPIKAR Baume AP+ ujutro i navečer nakon kupanja ili pranja bebe kako bi se aktivni sastojci lakše upili u kožu.

Za završetak rutine njege kože Vaše bebe koristite LIPIKAR Syndet AP+, vrlo blag gel bez sapuna koji poštuje osjetljivost i krhkost bebine kože.