#Be5 - „Zadovoljstvo koje osjećam u svojoj koži, započinje i traje zajedno s kožom“

Img_#Be5 -  „Zadovoljstvo koje osjećam u svojoj koži, započinje i traje zajedno s kožom“

Naša poznata glumica i pjevačica Vanda Winter kaže da se nikada nije osjećala zadovoljnije svojim životom i u svojoj koži nego sada. S nama je stoga podijelila svojih top pet razloga zbog čega najviše osjeća unutarnje zadovoljstvo te što čini da istovremeno blista i izvana.

Prešla sam 35 i osjećam se za 5!

clanak slika

Na putu sam prema životnoj fazi kad se konačno sastaju mladost i relativna životna zrelost. Uživam u svojoj sadašnjosti i veselim se godinama koje dolaze sa svim iskustvima i novim izazovima, ali sada bez opterećenja tako tipičnih za često nesigurne i 'vrludave' dvadesete.

Postala sam mama

Iskusila sam novi smisao koji je lagano zasjenio sve druge fokuse u mojem životu, iako ih nije do kraja zatomio. I neću lagati, majčinstvo me učinilo 100 puta ranjivijom, osjetljivijom i 'zapitanijom' nego prije, ali mi je sve to i nadoknadilo, jer mi upravo moje dijete na kraju dana pruži onaj žuđeni odgovor na sva neodgovorena životna pitanja.

Volim i voljena sam

U braku sam već pet godina i usprkos uvriježenim vjerovanjima o notornoj „sedmoj godini“, unaprijed mislim da je svaka godina podjednako krizna i najsretnija na svijetu. „Živi“ se odnosi svakodnevno moraju prilagođavati i nadograđivati ukorak, a katkad, što je osobito otegotno - i u raskoraku sa svim dinamikama unutar i oko nas. Svakoga se jutra iznova i svjesno htjeti odlučiti za istu osobu, velika je sreća na kojoj treba biti zahvalan.

Mala zadovoljstva

Kad si jako mlad, uglavnom želiš velike stvari: velike promjene, velike uspjehe. Mašta ti je golema, a ambicije ju često prate u stopu i to je sve potrebno i u redu. Ja i dalje volim svoje uloge, predstave, koncerte i pljesak publike! No moja zrelost, kako je ja vidim, počela se napokon ogledati u ukusu za mala zadovoljstva. Ona koja su svima dostupna, često i besplatna. Šalica kave u jutro, sok od grejpa, domaći kruh sa sjemenkama, rosa skrivena u travi, opažanje sitnih savršenstava kao što su leptirove šare, tišina, trenutak samoće, ugodni prosjek, samozatajan život, dobra BBC serija, zagrljaj mojeg sina, zdravlje mojih bližnjih...

Briga o sebi

clanak slika

Nije mi cilj biti savršena, niti vječno mlada, ali želim iskazati zahvalnost i poštovanje tijelu koje me nosi i licu koje me predstavlja. Svoju kožu čuvam i želim joj pravedno uzvratiti za godine u kojima se o njoj gotovo i nisam morala brinuti, pa si odnedavno poklanjam mali „luksuz“ brenda kojem sam dugo vjerna - La Roche-Posay Hyalu B5 serum zbog čije formule s hijaluronskom kiselinom, vitaminom B5 i madecassosideom moja koža izgleda punije, zdravije i svježije pa me zapravo niti ne čudi da mi je postao jedan od omiljenih i svakodnevnih saveznika za njegu kože.


HYALU B5
SERUM

DERMOKOZMETIČKA NJEGA PROTIV BORA ZA PUNOĆU OSJETLJIVE KOŽE

proizvod slika

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci