Usmjerenost na...

Budućnost šminke leži u njezi lica

Img_Budućnost šminke leži u njezi lica

U nastavku su navedeni kriteriji koji Vam mogu pomoći pri odabiru proizvoda koji su usvojili činjenicu da je njega lica nužan uvjet šminke, koja se inače smatra tek proizvodom za zabavu.

Proizvodi visoke podnošljivosti

Šminka: odjeća skrojena za vašu kožu

Vaš bi proizvod trebao „odijevati" Vašu kožu tijekom cijeloga dana pa bi trebao paziti i na njezinu krhkost. Pojmovi na koje trebate posebno paziti jesu „dermatološki ispitan", „hipoalergen" i „nekomedogen" kako biste izbjegli kožne reakcije koliko god je to moguće. Nikal je također potencijalni alergen i treba ga svakako izbjegavati. Stoga je najbolje odabrati proizvode koji su „ispitani na nikal" i formulirani tako da smanjuju sadržaj nikla na najmanju moguću mjeru, a time i minimiziraju rizik od alergijskih reakcija.

Kad se šminka rimuje s njegom lica

Promijenite svoje mišljenje o šminki za osjetljivu kožu

Kako biste povratili vjeru u šminku, odaberite proizvode obogaćene hidratantnim i umirujućim sredstvima koji će njegovati Vašu kožu tijekom cijelog dana. Bez obzira na to jesu li vam draže tekuće teksture ili teksture s visokom razinom prekrivanja, svaki će tip osjetljive kože pronaći svoje rješenje u linijama Hydreane BB i Toleriane Teint tvrtke La Roche Posay.

Prisna zaštita

Ne zapostavljajte potrebe svoje kože

Važno je njegovati svoju kožu. No jednako ju je važno i zaštiti. Koža je tijekom cijeloga dana napadana sa svih strana, zbog čega proizvod za ljepotu mora djelovati kao zaštitni štit. UV filtar koji pruža barem srednju zaštitu od sunca i antioksidacijsko djelovanje jednako su važni. Cilj je kožu zaštititi od vanjskih agresora i preuranjenog starenja kože.

Uljepšajte svoju kožu

Lijepa koža prirodnog izgleda

Nije potrebno pretjerivati u potrazi za ljepšom kožom! Izaberite fine teksture formulirane s kvalitetnim pigmentima koje podnosi i najosjetljivija koža, koje se stapaju s tenom i savršeno prilagođavaju Vašoj boji kože. Prirodno ujednačena, bez neuglednih tragova ili mrlja, koža izgleda lijepo i prirodno.

Neka Vaš ten bude sjajan

Sjajan ten, ni više ni manje

Neki ljudi mogu zamijeniti „sjajan ten" s „kožom koja sjaji". Dok je sjajan ten znak prekrasno zdrave kože, masan izgled govori upravo suprotno. Teksture moraju uvijek biti nemasne i neljepljive za baršunast dojam koji prirodno odražava upravo dovoljno svjetla, bez sjaja.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci