Domaće influencerice otkrivaju zašto je Hyalu B5 top proizvod 2019. godine

Img_Domaće influencerice otkrivaju zašto je Hyalu B5 top proizvod 2019. godine

Koža je čvrsta, svježa i bez bora

U moru anti-age proizvoda teško je odlučiti se za onaj koji će najbolje dogovarati našoj koži,  a koži lica želimo pružiti samo najbolju njegu. Ubrzani tempo života, nezdrava prehrana, vanjski čimbenici, sve to utječe na najveći ljudski organ pri čemu je koža na licu najizloženija i najosjetljivija. Tri influencerice Ana Fatić Zovko, Marina Karatović i Nina Slišković Goleš imale su priliku, uz druge poznate djevojke s društvenih mreža,  ekskluzivno isprobati Hyalu B5 serum za njegu lica prije nego što je uopće došao u ljekarne i rekle su nam što misle o inovativnom serumu.

ninsa slišković goleš

Nina Slišković Goleš rekla je: „Proizvode brenda La Roche-Posay počela sam koristiti u životnom periodu tijekom kojeg sam se borila s problematičnom kožom i od tada ih bezuvjetno volim“, a ovog puta isprobava proizvod koji će se pobrinuti da joj koža lica što duže bude čvrsta, svježa i bez bora.

Hyalu B5 serum inovativni je proizvod brenda La Roche-Posay i glavna uloga mu je očuvanje mladenačkog izgleda kože. Glavni sastojci ovog čarobnog seruma su dvije vrste hijaluronske kiseline, vitamin B5 i madecassoside.

ana fatić zovko

„Pri osmodnevnom korištenju proizvoda vidim velike promjene na koži, kao što su smanjena količina sebuma, svježiji izgled kože, mekša koža koja se više ne masti“, primijetila je Ana Fatić Zovko.

marina karatović

Marina Karatović koristila je proizvod i već u prvih deset dana primijetila sve pozitivne srane i rekla kako je: „Hyalu B5 je top proizvod 2019. godine“.

KOJI SU SASTOJCI HYALU B5 SERUMA?

Hijaluronska kiselina visoke molekularne težine stvara nevidljivu barijeru na površini koja zadržava vlagu i na taj način popunjava bore i tanke linije, dok kiselina niske molekularne težine prodire u kožu, popunjava ju i potiče obnovu stanica kože.

Drugi važni sastojak je Vitamin B5 koji potiče stvaranje kolagena. Vitamin B5 poznat je kao Pantenol, spoj koji je sve češći sastojak proizvoda protiv starenja.  Madecassoside je sastojak koji djeluje kao antioksidans, smanjuje osjetljivost kože i ubrzava obnovu.

Proizvod je od veljače dostupan u ljekarnama.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci