Svjedočanstva

„Vraćen mi je osjećaj ugode na koži!"

Img_„Vraćen mi je osjećaj ugode na koži!"

Nakon odmora u tropima Ivanina koža bila je u potpunosti isušena. Kako bi obnovila njezinu elastičnost, zatražila je savjet ljekarnika. Nakon nekoliko dana njezinoj se koži vratila ravnoteža. Ovo je njezino svjedočanstvo.

Kontekst

Ivana, kako je Vaša koža postala isušena?

Moja je koža inače vrlo elastična, ne mogu se požaliti! No ovog sam ljeta provela 10 dana na Sejšelima s mužem i koža mi je postala isušena. Bilo je vrlo vruće i štitila sam lice i tijelo kremom za zaštitu od sunca, no osjećala sam da se mojoj koži ta klima ne sviđa.

Simptomi

Kako se manifestira isušenost kože?

Unatoč preplanulosti moja je koža zaista bez sjaja i neprestano me zateže. U stvari, imam osjećaj kao da mi je na licu kruta maska. Pojavile su se i neke tanke linije, posebno uzduž područja oko očiju i usta. Činilo mi se kao da mojoj koži nedostaje vode i hidratacije, no, iskreno, nisam znala kako riješiti taj problem.

Rješenje

Što ste odlučili napraviti?

Nekoliko dana nakon povratka s odmora posjetila sam ljekarnu gdje su mi predložili program za hidrataciju kože. Uobičajeni proizvod za njegu zamijenila sam posebnom njegom za isušenu kožu i počela uklanjati šminku odgovarajućim sredstvom. Ove su mjere bile vrlo učinkovite jer je u tek par dana osjećaj ugode na mojoj koži bio vraćen!

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci