Svjedočanstva

„Zahvaljujući korektivnoj kozmetici, osjećam se bolje u svojoj koži"

Img_„Zahvaljujući korektivnoj kozmetici, osjećam se bolje u svojoj koži"

Određene reakcije kože, osobito teži oblici, ženama mogu predstavljati velik problem. Šminka koja prekriva, posebice korektivni puder, još je uvijek jedno od najboljih rješenja za smanjivanje njihove vidljivosti. Pročitajte Martinin primjer.

Kontekst

Martina, kako biste opisali svoju kožu?

Nažalost, od adolescentske dobi imam jako osjetljivu kožu. Kao adolescentica imala sam problem s aknama koji je dugo trajao, a liječenje je bilo komplicirano. Zapravo, još uvijek se na koži vide tragovi, uključujući dva ili tri ožiljka.

Simptomi

Kako se Vaša koža ponaša u odrasloj dobi?

S vremenom je moja koža postala još reaktivnijom, pojavili su se i drugi poremećaji, točnije, trajno crvenilo. U početku sam mislila da je riječ o reakciji na hladnoću i vlagu no, ispostavilo se da imam rozaceju. Lice mi je potpuno neprivlačno, prožeto tankim crvenim linijama na obrazima i sa strane nosa.

Rješenje

Kako ste uspjeli prebroditi ovaj problem?

Prijateljica koja često odlazi na piling lica i druge tretmane preporučila mi je šminku koja prekriva kako bih mogla potpuno prekriti ovaj poremećaj. Zbog crvenila sam već bila razvila kompleks pred novim ljudima. Najprije sam bila iznenađena iznimno laganom teksturom, a onda i rezultatima. Sve nepravilnosti na mom licu su ispravljene: i manje, prolazne mrlje, ali i trajni ožiljci. Rezultat je prirodan izgled bez osjećaja težine na licu, a moj ten je svjež, matiran i ujednačen. Više i ne izlazim, a da prethodno nisam nanijela sloj korektivnog pudera!

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci