Dokazana učinkovitost. Klinički dokazana tolerancija.


La Roche-Posay klinička ispitivanja: u srcu našeg procesa stvaranja


Svakoga dana naši timovi posvećuju svu svoju energiju stvaranju stručnih njega za kožu koje nude bolji život ljudima s osjetljivom kožom - njega s optimalnom razinom pouzdanosti pri svakom nanošenju. Kako bismo ispunili to obećanje, odlučili smo staviti posebno zahtjevnu metodu stvaranja u samo središte naših procesa. Nakon prvog niza ispitivanja provedenih na zdravoj koži Dermatološki laboratorij La Roche-Posay proveo je posebno dizajnirana ispitivanja za praćenje učinkovitosti i tolerancije naših njega za kožu na ciljanim skupinama naših proizvoda (koža sklona atopiji, koža sklona aknama i vrlo suha koža). Ova kompleksna i ambiciozna ispitivanja kamen su temeljac razvoja naših proizvoda i ekspertize osjetljive kože što je naša specijalnost.


Od osnutka Dermatološkog laboratorija La Roche-Posay provedeno je sveukupno 520 ispitivanja na 45.000 pacijenata diljem svijeta u uskoj suradnji s dermatolozima. Ova strogo regulirana ispitivanja predmet su brojnih znanstvenih publikacija u poznatim dermatološkim časopisima što predstavlja stvarno priznanje našoj predanosti i kvaliteti našeg znanstvenog pristupa.

Video za bolje razumijevanje kliničkog ispitivanja


U ovom videu otkrijte na koji način Dermatološki laboratorij La Roche-Posay proučava i analizira**
  Effaclar Duo+  
**Rezultati tijekom kliničkog ispitivanja provedenog u Kini. Ispitivanje je provedeno na polovici lica i omogućuje usporedbu djelovanja ove ekskluzivne njege za kožu i formule bez aktivnog sastojka izbjegavajući pritom varijabilnost među osobama. Klinički je dokazana učinkovitost protiv nepravilnosti i tragova proizvoda koji mijenja svakodnevni život kože sklone aknama iz dana u dan.

*Dermatološki rezultat upalnih lezija (4 tjedna, 51 žena, fototipovi I i II)