Lipikar obitelji

Omogućite bolji život
djeci s kožom sklonom atopiji

2015: Škola atopije Lipikar obitelji - prva generacija

Škola atopije 2015 Lipikar obitelji @Lošinj

La Roche-Posay razumije s čime se pojedinci susreću kad imaju osjetljivu ili problematičnu kožu. To se posebno uočava kod kože sklone atopiji koju karakterizira neprekidan osećaj svrbeža, iritacije te iznimna suhoća kože.
Utjecaj kojeg atopijski dermatitis ima na obiteljski život i svakodnevnu rutinu je iznimno velik. Roditelji su zabrinuti, a djeca umorna od neprestanog češanja koje pogoršava simptome i rezultira napornim noćima.

U slučaju atopije stručnjaci se slažu: iznimno je bitan ustrajan tretman prema preporuci dermatologa, svakodnevna njega i higijena primjerenim proizvodima i dobra edukacija pacijenata i roditelja o bolesti i liječenju. Upravo stoga La Roche-Posay od 2015. organizira ljetnu školu atopije LIPIKAR OBITELJI @Lošinj.

Škola atopije Lipikar Obitelji @Lošinj kroz predavanja stručnjaka iz područja dermatologije, psihologije i nutricionizma te praktične radionice želi olakšati svakodnevicu djeci koja pate od atopijskog dermatitisa ali i njihovim roditeljima.

La Roche-Posay u veljači 2016. pokreće javnu virtualnu akciju Podijeli Plavi Balon, Lipikar [email protected] Lošinj prikupit će financijska sredstva za sponzoriranje smještaja s punim pansionom u Lječilištu Veli Lošinj u Velom Lošinju i sudjelovanje u školi atopije za djecu predškolske dobi uz pratnju jednog roditelja ili staratelja.

NAPOMENA: Izbor sudionika vršit će neovisni žiri stručnjaka. Prijava na natječaj bit će otvoren nakon završetka akcije Podijeli Plavi Balon.

2015: Škola atopije Lipikar obitelji – iskustva polaznika