Usmjerenost na...

Njega protiv starenja za osjetljivu kožu: Upute za primjenu:

Img_Njega protiv starenja za osjetljivu kožu: Upute za primjenu:

Dašak vjetra, zraka sunca, pretjerano začinjena hrana, emocija ... Dok ostale kože vode „normalne živote", osjetljiva koža razbjesni se u tren. S obzirom na to da je krhkija, ovi svakodnevni agresori čine je slabijom. Zbog nepodnošenja konvencionalnih proizvoda za njegu lica protiv bora, osjetljiva je koža slabije opremljena za odupiranje zubu vremena.

Nježne formule

Nije Vam potreban požar da bi Vaša koža zasjala

Vaš je cilj zaštiti i regenerirati Vašu osjetljivu kožu. Stoga zaboravite agresivne formule koje gule Vašu kožu i odlučite se za one koje uistinu uzimaju u obzir njezinu narav.
Imajte na umu svoje saveznike:

  • Redermic [R] : S čistim retinolom u kombinaciji s retinolom s progresivnim otpuštanjem napokon je dostupan čak i najmanje tolerantnoj koži.
  • Redermic [C] : S vitaminom C u dozi od 5 % i u kombinaciji s manozom i hijaluronskom kiselinom donosi nježno djelovanje i optimalnu toleranciju.

Učinkoviti djelatni sastojci

Budite zahtjevni, kao i Vaša koža

Osjetljiva koža ni po čemu nije manje vrijedna. Nemojte se jednostavno zadovoljiti s malim. Naprotiv, zahtijevajte najbolje. Držite glavu visoko i ciljajte na referentne djelatne sastojke protiv starenja:
Retinol
Zašto? Preteča je čistog vitamina A i djeluje i na površini i duboko unutra kako bi izgladio i ujednačio ten te vidljivo smanjio dubinu bora. Njegova prednost? Zbog njegova snažnog iscjeljujućeg djelovanja na kliničke znakove starenja pravi je saveznik u borbi protiv starenja.

Vitamin C
─ Zašto? Antioksidant prokolagenskog svojstva, ojačivač krvnih žila ... Ova molekula može se usredotočiti na bilo što! Također djeluje na mikrocirkulaciju, kolagen i bore.
─ Njegova prednost? Konstantno se regenerira u dodiru s enzimima u koži i na taj način djeluje protiv starenja tijekom cijelog dana.

Globalno djelovanje

Vrijeme ne čeka nikoga − kao ni Vaša koža

Korektivno djelovanje protiv starenja ili je globalno ili ga uopće nema! Bore, gubitak čvrstoće i ujednačenosti tena fenomeni su kojima se Vaš proizvod za njegu kože protiv starenja mora pozabaviti.
Dobitna kombinacija: Redermic [R] jednom dnevno + Redermic [C] svakodnevno kao komplementarna dnevna njega.
Rezultat: Preuranjene se mrlje od starenja  smanjuju, ten je ujednačeniji, fine linije su izglađene, duboke bore korigirane, koža je čvršća, a njezina tekstura poboljšana (pore su sužene i slabije vidljive).

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci