Svjedočanstva

„Njegujem svoju osjetljivu kožu. Ona to zaslužuje!"

Img_„Njegujem svoju osjetljivu kožu. Ona to zaslužuje!"

Jasna je oduvijek imala osjetljivu kožu. Kako bi je smirila i smanjila njezinu osjetljivost, odlučila je posjetiti dermatooga. Zahvaljujući njegovu savjetu, osjećaj ugode i elastičnost kože obnavljaju se iz dana u dan. Ovo je njezino svjedočanstvo.

Kontekst

Jasna, otkad imate osjetljivu kožu?

Mislim da oduvijek imam taj problem. Sjećam se svojih prvih krema za njegu kad sam bila mlađa: moja bi koža pocrvenila i počela zatezati... Uglavnom, nije ništa podnosila!

Simptomi

Jeste li s vremenom primijetili promjene?

S vremenom nije postalo ništa bolje. Naprotiv! Počela sam osjećati svrbež. Zimi je moja koža bila još osjetljivija zbog hladnoće i osjećala sam štipanje pri nanošenju hidratantne njege. Bilo je dosta neugodno i nisam znala što činiti jer, unatoč svim svojim pokušajima, nisam mogla pronaći odgovarajući proizvod koji bi umirio moju kožu. Stoga sam odlučila posjetiti dermatologa.

Rješenje

Što vam je on ponudio?

Nakon mnogo postavljenih pitanja i pregleda moje kože otkrili smo uzrok njezine osjetljivosti: vanjski agresori i stres. Za zaštitu kože prepisao mi je kremu za osjetljivu kožu s termalnom vodom koja hidratizira i smiruje kožu. Što se šminke tiče, zamijenila sam svoj uobičajeni puder toniranom kremom formuliranom za osjetljivu kožu. Crvenilo, neugodni osjećaj topline i zatezanje nestali su u potpunosti. Sada konačno znam kako njegovati svoju osjetljivu kožu.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci