Usmjerenost na...

Područje oko očiju: pažljivo njegujte!

Img_Područje oko očiju: pažljivo njegujte!

Želite li smanjiti bore oko očiju? Izbrisati znakove umora? Zategnuti područje oko očiju? Drugim riječima, želite li svjež i blistav izgled?
Ovaj cilj lako možete postići kroz nekoliko jednostavnih koraka pomoću nježne snage Vašega novog saveznika u borbi protiv bora i starenja: REDERMIC [R] za oči.

Temeljito očistite kožu svake večeri

Ključ za ostvarivanje najveće koristi od proizvoda za njegu: savršeno čista koža

Čak i ako ne nosite šminku, neophodno je temeljito očistiti lice svake večeri. Uklanjanjem šminke i čišćenjem riješit ćete se nečistoća poput prljavštine koja se nakuplja na koži tijekom dana. Očišćena i pročišćena koža spremna je iskoristiti sve prednosti proizvoda za njegu lica. Čišćenje svake večeri prvi je korak do ljepote. Pomaže Vam izgledati svježije kad se ujutro probudite.

1. refleks:

čišćenje bez trljanja

1. Regles d'or_illu 5

Učinkovit odstranjivač šminke i nježna primjena osiguravaju savršeno uravnotežen način za uklanjanje nečistoća i šminke s područja oko očiju bez nepotrebne grubosti. Uz to, trljanje može oštetiti Vašu kožu. Za nježno čišćenje na blazinicu nanesite odstranjivač šminke za osjetljive oči i pritisnite je na kapak na nekoliko sekundi dok vam je oko čvrsto zatvoreno.  Izvodite lagane kružne pokrete u smjeru kazaljke na satu. Čvršćim pokretima prođite područjem od vrha kapka do vrhova trepavica. Zatim područjem ispod oka od unutarnjeg prema vanjskom kutu. Završite tako da štapićem s pamučnim vrhom namočenim u sredstvo za čišćenje prođete preko trepavica. Ponovite onoliko puta koliko je potrebno. Pamuk mora biti potpuno čist nakon uklanjanja šminke.

Nanesite proizvode za njegu područja oko očiju

Posebna njega za borbu protiv znakova starenja i umora

Oko sadrži 22 mišića koji se neprestano kreću. To kretanje omogućuje vrlo tanka koža oko očiju koja je usto slabo zaštićena hidrolipidnim slojem i sadrži svega nekoliko vlakana kolagena i elastina. Budući da je često izloženo suhoći i dehidraciji, na ovom se području kože prvo pojavljuju umor i znakovi starenja.

2. refleks:

primjena proizvoda za njegu vršcima prstiju

1. Regles d'or_illu 3

Koži na ovom području potrebne su poboljšane aktivne tvari. Kako bi Vam pružio sve potrebno za borbu protiv starenja, REDERMIC [R] za oči nudi Vam potpunu snagu za borbu protiv bora i starenja te učinkovitost retinola, čak i na osjetljivoj koži. Dovoljna je samo mala količina. Nanesite kremu na kost na području oko očiju i laganim je tapkanjem razmažite od unutarnjeg prema vanjskom dijelu oka. Učinite to prstenjakom jer je to najslabiji prst pa ćete njime vršiti najmanji pritisak.

Riješite se natečenosti

Hladnoća je vaš najbolji saveznik protiv natečenih očiju

Oči mogu nateći zbog velikog umora ili male količine sna. U borbi protiv natečenosti i izgleda kao nakon „besane noći” hladnoća je vaš najbolji prijatelj. Hladnoća potiče cirkulaciju i ublažava natečene oči te tonira kožu oko očiju.

3. refleks:

čuvanje proizvoda za njegu u hladnjaku

1. Regles d'or_illu 4

Tekstura gel-kreme REDERMIC [R] pruža ugodan osjećaj svježine nakon primjene i tonira kožu. Intenzivan ledeni učinak postignite čuvanjem proizvoda za njegu u hladnjaku. Evo još jednog savjeta za iskorištavanje prednosti hladnoće: navlažite dvije blazinice termalnom vodom La Roche-Posay, držite ih u zamrzivaču dok se u potpunosti ne ohlade i zatim ih stavite na kapke na nekoliko minuta te povremeno dodajte vodu da bi ostale vlažne.

Počnite živjeti zdravije

Njegujte unutarnju ljepotu kako biste sačuvali vanjsku

Zdrav način života odgovoran je za dobru i kvalitetnu kožu. Za blistavo područje oko očiju morate se boriti i protiv znakova umora. Ako je krvna ili limfna mikrocirkulacija spora ili izlučivanje nedovoljno, oči izgledaju umorno. Kako biste se borili protiv tih problema, jedite zdravo i dovoljno se odmorite noću.

4. refleks:

jedite zdravo i opustite se!

1. Regles d'or_illu 1

Kako biste poboljšali mikrocirkulaciju, jedite hranu bogatu vlaknima i bioflavonoidima, pigmentima povrća s antioksidacijskim učinkom. Možete ih naći u izobilju u hrani kao što su heljda, soja, zeleni čaj, jabuke, grožđe, borovnice i različak. Vitamin A također je vrlo važan za oči.  Možete ga primjerice naći u rajčici, paprici, špinatu, mrkvi i marelici. I na kraju, umor je jedan od glavnih uzroka očiju bez sjaja. Obavezno se dovoljno naspavajte svake noći. U borbi protiv stresa ništa nije bolje za opuštanje od sporta.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci

La Roche-Posay preporučuje

Pogledajte sve proizvode