Lipikar obitelji

Omogućite bolji život
djeci s kožom sklonom atopiji

Predanost tvrtke La Roche-Posay

Suradnja s dermatolozima
Više od 30 godina tvrtka La Roche-Posay surađuje s dermatolozima diljem svijeta kako bi stvorila proizvode za njegu kože i šminkanje koji zadovoljavaju njihove potrebe i zahtjeve. Podupiremo ih u njihovom usavršavanju i ulozi osobe koja se svakodnevno brine o pacijentima nizom inicijativa koje uključuju edukativne radionice za pacijente i dane prevencije od raka kože.

La Roche-Posay. Preporučen od strane 25 000 dermatologa.

S obiteljima

  • Podržavajući edukacije, kao što su škole atopije ili škole nanošenja kreme, koje se sviđaju i djeci i odraslima, nadamo se da ćemo pridonijeti boljem razumijevanju bolesti i dostupnih tretmana. U 23 države nalazi se 80 škola. Načela terapeutskog obrazovanja razvila su se na temelju razgovora s drugim pacijentima i njihovih iskustava, znanja i stručnosti kako bi se bolje borili s bolešću.
  • Više od 415 000 pacijenata prošlo je tretman u termalnom centru tvrtke La Roche-Posay od 1905. (8000 pacijenata godišnje).
  • Godine 2011. u nekoliko su država uspostavljena partnerstva s udrugama pacijenata s kožnim bolestima.

Primjerice, u Kanadi gdje je više od 25% djece oboljelo od ekcema, program „100 obitelji” platforma je na kojoj se dijele iskustva na društvenim mrežama. Roditelji godinu dana koriste proizvode La Roche-Posay prilagođene koži sklonoj atopiji kako bi procijenili poboljšanje kvalitete života malog pacijenta.

Za istraživanje

  • Krajem 2010. brend je obuhvatio više od 600 epidemioloških i opservacijskih kliničkih ispitivanja.
  • Tim liječnika posvećen je trenutačnoj analizi kabelskih potrošača u 26 zemalja.
  • Zaklada La Roche-Posay dodijelila je 131 stipendiju u dermatologiji - od svojeg osnutka 1995. godine.