Saznajte odgovore na sva vaša pitanja o aknama

Img_Saznajte odgovore na sva vaša pitanja o aknama

Pitanja o LRP proizvodima

Ukoliko imam suhu kožu sklonu nastanku prišteva mogu li koristiti kremu Effaclar Duo (+) pošto je ona određena za masnu kožu? Svi pričaju o masnoj koži i prištevima, što ako je suha i sklona prištevima?

Savjetujemo Vam da proizvod La Roche-Posay Effaclar Duo (+) nanosite na izražene nepravilnosti, a ostatak lica njegujete proizvodom La Roche- Posay Effaclar H koji vlaži kožu oslabljenu proizvodima za njegu koji isušuju kožu.

Počela sam koristiti Effaclar Duo(+) kremu i primjetila sam isušivanje i ljuskanje kože na pojedinim dijelovima. Da li je to normalna pojava u početku korištenja? Inače imam mješovitu do masnu kožu, pomalo dehidriranu.

Savjetujemo Vam da proizvod La Roche-Posay Effaclar Duo(+) nanosite samo na izražene nepravilnosti. U slučaju da je Vaša koža dehidrirana savjetujemo Vam da uz korištenje navedene njege (lokalno na nepravilnostima) ostatak lica njegujete proizvodima za hidrataciju kože lica.

Koristim godinama Effaclar gel, ali ne vidim njegovu učinkovitost na akne. Kako ga pravilno upotrebljavati?

Čišćenje kože lica jedan je od najvažnijih koraka u njezi kože lica, no nakon čišćenja kožu je potrebno njegovati proizvodima prilagođenim potrebama kože lica. Savjetujemo Vam da La Roche-Posay Effaclar gel koristite svako jutro i svaku večer prije nanošenja dnevne /noćne njege za lice.

Da li je normalno da Effaclar Duo(+) krema uzrokuje peckanje i do 30 min?

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) je korektivna njega koja smanjuje jače izražene nepravilnosti. Prilikom korištenja savjetujemo Vam da proizvod koristite samo na izražene nepravilnosti, a ostatak lica njegujete proizvoda za hidrataciju kože lica. Uzrok peckanja kože lica uslijed uporabe proizvoda može biti blaga dehidracija kože lica.

Effaclar Duo Unifiant - koristiti kao podlogu na čisto lice ili ne?

Savjetujemo Vam da La Roche-Posay Effaclar Duo (+) Unifiant nanosite na cijelo lice kao dnevnu njegu nakon čišćenja kože lica.

Preporuka za novu La Roche-Posay micelarnu vodu, koju koristiti za mješovitu, osjetljivu kožu sklonu aknama i miteserima?

Preporučamo La Roche-Posay Effaclar Eau Micellaire Ultra, micelarnu vodu za nježno čišćenje masne i osjetljive kože, koja uklanja nečistoću i višak sebuma te smiruje kožu.

Ako je koža dehidrirana s aknama na koji način kombinirati kreme poput Effaclar Duo(+) s hidratantnim kremema (kada koju nanositi, mogu li jedna na drugu itd.)?

Za dehidriranu kožu s aknama savjetujemo njegu Effaclar H koja vlaži kožu, a za čišćenje Effaclar H umirujuću hidratantnu kremu za pranje lica. Effaclar Duo(+) možete pritom koristiti na onim dijelovima lica na kojima su jače izražene nepravilnosti.

Hoće li La Roche-Posay kozmetika napredovati tako da izbaci novu liniju kreme koja može unaprijed spriječiti nastanak mogućih ožiljaka uslijed upaljene akne ili mrlje od sunca? Tzv. "pametna krema "?

Za navedene poteškoće preporučamo Vam proizvod La Roche-Posay Effaclar Duo(+) Unifiant, korektivnu njegu koja odčepljuje pore, smanjuje nepravilnosti i sprječava nastanak crvenih i smeđih mrlja na koži. Dostupna je u dvije nijanse: Light i Medium.

Koristim Effeclar Duo (+) i Effeclar H za prištiće. Odlične su, ali još me zanima kako se riješit flekica od prištića, koju kremu mi preporučate?

Predlažemo da u Vašu redovitu rutinu njege uključite proizvod La Roche-Posay Effaclar Duo+ Unifiant. To je korektivna njega koja odčepljuje pore i smanjuje nepravilnosti i djeluje na mrlje na koži. Dostupna je u dvije nijanse: Light i Medium.

Dijelovi na koje stavljam Effaclar Duo (+) dosta su se isušili pa neznam što poduzeti po tom pitanju i kako nahraniti kožu, a da se dodatno se zamasti i ne začepe pore?

Savjetujemo upotrebu La Roche-Posay Effaclar H umirujuće hidratantne njege koja vlaži masnu dehidriranu kožu, a za dubinsko čišćenje manjih dijelova kože lica korektor za ciljano uklanjanje nepravilnosti La Roche-Posay Effaclar A.I. Korektor se nanosi lokalno nepravilnosti, dok ne nestanu. Za čišćenje dehidrirane kože preporučamo La Roche-Posay Effaclar H, umirujuću hidratantnu kremu za  pranje lica.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci