0

AKO BRINEŠ ZA SVOJE NAJMILIJE
POSTANI SKIN CHECKER,
I PREGLEDAJ NJIHOVE MADEŽE

Proširite informacije do ljudi za koje se brinete.
Pridružite se globalnom lancu skin checkera!

PRIVATNOST

U kontekstu pristupa programu Skin Checker uz pomoć prijavljivanja na Facebook nalog, neke od vaših osobnih informacija koje se nalaze na sajtu Facebook (E-pošta, lozinka i druge osnovne informacije...) mogu se prenijeti na L'Oréal Adria radi pružanja informacija o La Roche-Posay brendu, njegovim proizvodima i drugim L‘Oreal proizvodima ili brendovima.

Povezivanjem putem svog Facebook računa, dajete suglasnost i pristanak da ćete poštovati Uvjete korištenja (LINK) i primati promotivne ponude putem e-pošte. Više informacija pronaći ćete u našoj Politici privatnosti koju možete pročitati klikom na (LINK). Sukladno važećim zakonskim propisima o zaštiti podataka, vi imate pravo pristupati, mijenjati, ispravljati i brisati sve podatke koji se tiču vas. Ukoliko želite ostvariti to pravo, molimo vas da nas kontaktirate na [email protected]

Povežite se preko Facebooka

Nemate otvoren profil na Facebooku? Pridružite nam se
Već provjeravate svoju kožu?Prijavite se ovdje

ILI SE REGISTRIRAJTE
REGISTRACIJA

* Polja označena zvjezdicom su obavezna.
Ove informacije, kao i informacije dobivene u budućnosti, mogu biti upotrijebljene od strane (ISPUNITI). Prema zakonskim propisima koji su na snazi u vašoj zemlji, prava na pristup, ispravljanje i protivljenje mogu ostvariti putem jednostavnog zahtjeva uz dokaz o identitetu koji se šalje na sljedeću adresu: (popuniti e-poštu). Za dodatne informacije o zaštiti vaših osobnih podataka, molimo pogledajte našu Politiku privatnosti (dodati URL link za Politiku privatnosti)

LA ROCHE-POSAY se OBAVEZUJE

MY SKINCHECK

Posjetite myskincheck.org

v_push_skincheck.jpg