#SaveYourSkin

Bolja zaštita kože za Vas i Vaše najmilije
Isprobajte, zaštitite se i budite sigurni na suncu

Preuzmite ABCDE metodu

Anthelios iz La Roche-Posaya: vrlo visoka zaštita u službi osjetljive kože

v_anthelios_protection.jpg

Usko surađujući s dermatolozima diljem svijeta i uvijek prvi u istraživanjima, Dermatološki laboratorij La Roche-Posay neprestano poboljšava svoju liniju ANTHELIOS XL kako bi ponudio proizvode za zaštitu od sunca s vrlo visokom zaštitom koji ujedno poštuju osjetljivu kožu i nude osjećaj ugode pri nanošenju.

Anthelios: već gotovo 30 godina Dermatološki laboratorij La Roche-Posay unapređuje kozmetiku za zatitu od sunca u službi kože osjetljive na sunce.

Preko 30 godina La Roche-Posay inovira i poboljšava formule u liniji Anthelios s jednim glavnim ciljem: optimalna zaštita od sunca za osjetljivu kožu i njenu zaštitu od nepovratnih oštećenja uzrokovanih suncem (starenje kože, netolerancija na sunce, fotoinducirane bolesti itd.).                                    
Anthelios je prva marka s eksluzivnim sustavom filtra: Mexoryl SX TM 1992. godine i Mexoryl XL TM 1998. godine. Anthelios je uvijek bio na čelu inovacija i pionirska je linija koja nudi učinkovitu zaštitu protiv UVB i UVA zraka bez narušavanja tolerancije.

Podaci:

24 klinička ispitivanja koja dokazuju zaštitnu učinkovitost Anthelios linije na bolesti uzrokovane suncem.

Jedinstvene teksture za zaštićenu kožu cijele godine

Iako je zaštita od UV zraka vana cijele godine, potrebe za zaštitom variraju ovisno o godišnjem dobu, situaciji izlaganja i tipu kože.

Anthelios je dostupan u više formata, tekstura i zaštitnih faktora kako bi zadovoljio sve specifične potrebe. Anthelios nudi rješenja za zaštitu od sunca za cijelu obitelj: odrasle, djecu i bebe. Proizvodi imaju SPF 50+ i SPF 30 i prilagođeni su svakom pojedinom tipu kože i situaciji izlaganja.

  • Facebook